Ο Σταφυλίδης... προκαλεί τον Βέλλιο από την Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚτσής Κώστας Σταφυλίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή στην Μπουντεσλίγκα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να... πειράξει τον Απόστολο Βέλλιο, τον οποίο ήθελε στον "δικέφαλο" ο Γιώργος Σαββίδης (φωτογραφία)!

Ο Σταφυλίδης... προκαλεί τον Βέλλιο από την Θεσσαλονίκη!
stafilidis vellios EUROKINISSI

Ακριβώς πριν από ένα μήνα (18/11) ο Γιώργος Σαββίδης είχε ζητήσει από τον Απόστολο Βέλλιο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο ποστάρισμα προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, με αποτέλεσμα να έχουμε... πόλεμο στα social media με ανταλλαγή... ποσταρισμάτων.

Ένα μήνα αργότερα ο Κώστας Σταφυλίδης τάγκαρε τον "κολλητό" του Βέλλιο στο Instagram, λέγοντας του: "Μην ζηλεύεις" με τοποθεσία την Θεσσαλονίκη! Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο... μήνυμα στον 25χρονο φορ, με δεδομένη την αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να το σκεφτεί καλύτερα ή απλά "πείραγμα", αφού και ο Βέλλιος κατάγεται από την συμπρωτεύουσα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο διεθνής επιθετικός μόνο με... θαύμα θα παραμείνει στην Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τον Γενάρη, αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο Σταφυλίδης... προκαλεί τον Βέλλιο από την Θεσσαλονίκη!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK