Ο υπέρμαχος του Βέλλιου, οι φορ που αρέσουν στον Κάναντι και το απίθανο με Βοσνιάδη

Ο Σεμπά που μπορεί να γίνει νέος Ιντέγε, ο θερμός υποστηρικτής του Βέλλιου στον Ολυμπιακό, οι δύο παίκτες που αρέσουν στον Κάναντι για τον Ατρόμητο και το απίστευτο ρεκόρ που δεν θα ήθελε να έχει ο Αλέκος Βοσνιάδης. Διαβάστε επίσης για τον πιο παλιό "πράσινο" και τον υποψήφιο για μπακ-απ του Λόπες στην ΑΕΚ.

Ο υπέρμαχος του Βέλλιου, οι φορ που αρέσουν στον Κάναντι και το απίθανο με Βοσνιάδη
miralas velios giakoumakis

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ 6 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΜΠΑ

Σύμφωνα με τον “Ευαγγελιστή” της Γάτας, που επικαλείται την... τεχνογνωσία Έλληνα ατζέντη στην αγορά της Κίνας, μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρούμε πως ο Σεμπά θα...πάει να βρει τον Ιντέγιε στο πρωτάθλημα της... Άπω Ανατολής. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

“Ρωτήσαμε Έλληνα ατζέντη, με σπουδαίες άκρες στην ποδοσφαιρική αγορά της Κίνας, για το κατά πόσο θεωρεί εφικτή την πώληση του Σεμπά τον Γενάρη σε κινέζικη ομάδα. “ Δεν την θεωρώ απλώς εφικτή αλλά και πολύ πιθανή... “ ήταν η άμεση απάντηση του! Και μας εξηγήθηκε:

1ον) λόγω Μπέντο και Βίτορ Περεϊρα, υπάρχει... διπλό Κανάλι που μπορούν να τον περάσουν οι Πορτογάλοι ατζέντηδες του Μπέν

2ον) στην Κίνα έχει γίνει της... μόδας πλέον να κάνουν δουλειές με Πορτογάλους, Ισπανούς και Ιταλούς. Η πρώτη τους προτεραιότητα , λοιπόν, είναι οι συγκεκριμένοι λαοί κι αυτό θα βοηθήσει σε ενδεχόμενη αγορά του Μπέν

3ον) κατά συνέπεια μια προσφορά,τουλάχιστον 5 με 6 εκατομμυρίων ευρώ, μπορεί ... εύκολα να φτάσει στον Ολυμπιακό για τον Σεμπά...”

ΣΤΟΝ ΝΤΑΡΚΟ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΒΕΛΛΙΟΣ

Μένουμε στην Γάτα και στην ίδια στήλη, που αναφέρει πως ο Απόστολος Βέλλιος έχει έναν θερμό υποστηρικτή ανάμεσα στην διοικητική ηγεσία του Ολυμπιακού. “Σ την πιάτσα agents ακούγεται πως από τους υπέρμαχους της λύσης Βέλιου στον Ολυμπιακό είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Και όσο να είναι ο Σέρβος μπορεί να ... κρίνει σεντερ φορ αν κρίνουμε από το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν του”.

Μερικές ακόμη πληροφορίες από το ίδιο δημοσίευμα: ο Βέλλιος δεν θα βγάλει την σεζόν στην Νότιγχαμ ενώ έχει συμβόλαιο ετήσιων αποδοχών 450.000 ευρώ.

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΙ ΑΛΜΠΑΝΗΣ... ΓΥΑΛΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΝΤΙ

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως ο Ατρόμητος θα ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έτσι ώστε να συνεχίσει και στον δεύτερο γύρο το δικαίωμα στο... όνειρο να γίνει η Λέστερ της Ελλάδας.

Κάναντι κι Αγγελόπουλος, προπονητής και τεχνικός διευθυντής δηλαδή, συνεργάζονται πάνω σε αυτό το πλάνο ενώ σύμφωνα με τον σημερινό “Τρελό του Χωριού” της SPORTDAY , στον Αυστριακό τεχνικό αρέσει πολύ ο 23χρονος Πέτρος Γιακουμάκης του Λεβαδειακού. Παρεμπιπτόντως και ο Αλμπάνης αρέσει πολύ στον Κάναντι αλλά...

ΤΟ... ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ

Η απόλυση του Αλέκου Βοσνιάδη έδωσε... πάτημα στην SPORTDAY να ψάξει και να βρει πως πάει να δημιουργήσει ρεκόρ που θα τον κάνει υποψήφιο για το... βιβλίο Γκίνες. Ποιός είναι αυτό; Ο 57χρονος τεχνικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει... Χριστούγεννα στον πάγκο ομάδας της Super league. Γιατί πριν από αυτόν της Κέρκυρας του συνέβη τόσο στη Βέροια, όσο και στον Απόλλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας για τον πάγκο της νησιώτικης ομάδας υποψήφιοι είναι οι Αγγελος, Τσιώλης και Γιώργος Γεωργιάδης...

ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΕΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πάμε και στη στήλη aGent Greek τ ης SPORTIME σύμφωνα με την οποία η αλλαγή ατζέντη παίζει καταλυτικό ρόλο για την... αλλαγή πορείας στην καριέρα του Μπέν. Κι αυτό αφού ο 28χρονος φορ ετοιμάζεται να πάει στον Ερυθρό Αστέρα αλλάζοντας μανατζερικό Γραφείο. Αυτό του Τάσου Παπαδόπουλου είναι που θα τον παέι στο Βελιγράδι...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ... ΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΠΟΤΗ

Στην ίδια στήλη διαβάσαμε και για το διπλό ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον σκόρερ του νικητήριου γκολ του Λεβαδειακού κόντρα στον Πανιώνιο, τον Πέτρο Γιακουμάκη. Συγκεκριμένα, υπάρχει ενδιαφέρον απο γαλλική και γερμανική ομάδα και δύσκολα θα συνεχίσει στην Super League, παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2019. Μετράει και ο μανατζερ του, Βασίλης Τοπίδης, που το... έχει με το εξωτερικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

ΠΑΙΖΕΙ... ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΒΙΝ

Η στήλη O ΚΛΙΚΑδόρος στην Livesport μάλλον θα στενοχωρήσει τους φίλους του Ολυμπιακού αφού αναφέρει πως η Γουέστ Χαμ έχει φτάσει σε συνεννόηση με την Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς με τη βοήθεια του αδερφού του προπονητή της, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος είναι μάνατζερ! Ο ίδιος μάλιστα είχε εμπλοκή στη μετακίνηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον το 2012...

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο πιο "παλιός" παίκτης του Παναθηναϊκού είναι τώρα ο 19χρονος Χρήστος Κουντουριώτης που έκανε ντεμπούτο στην Ξάνθη την Κυριακή: και αυτό γιατί πήγε στην ακαδημία των "πράσινων" σε ηλικία μόλις 9 ετών, το 2007!

Μία ενδιαφέρουσα είδηση μας δίνει η εφημερίδα και μέσα από το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ αφού σύμφωνα με με αυτήν, οι άνθρωποι της ΑΕΚ καλοβλέπουν τον Χόρχε Κασάδο της Ξάνθης για τη θέση του αριστερού μπακ, ως αναπληρωματικού του Έλντερ Λόπες. Τον παίκτη τον έχουν μάλιστα τσεκάρει αρκετές φορές μέσα στη σεζόν.

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK