Οι καλύτεροι ελεύθεροι επιθετικοί και όχι μόνο...

Όχι, οι μεταγραφές δεν έχουν κλείσει ακόμα! Οι ομάδες της Super League Σουρωτή μπορούν να αποκτήσουν ελεύθερους για λίγες ακόμα και το Contra.gr έφτιαξε μία λίστα με τα πιο... βαριά, γνωστά και.. εφικτά ονόματα. Από τον Σεμπαστιάν Λέτο μέχρι τον... Σαμίρ Νασρί.

Οι καλύτεροι ελεύθεροι επιθετικοί και όχι μόνο...

Η περίοδος για την αγορά ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα έκλεισε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αν και κάποιες ομάδες αναμένεται να ανακοινώσουν παίκτες την Πέμπτη έχοντας ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή τους νωρίτερα.

Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά πως ολοκληρώθηκαν και οι μεταγραφές. Για λίγες ακόμα ημέρες (λογικά μέχρι τις 12/2) η αγορά των ελεύθερων παραμένει ανοιχτή, οπότε κάποιες προσθήκες τις τελευταίας στιγμής μπορούν να γίνουν.

Με δεδομένο πως οι παίκτες έχουν ξεμείνει στο... ράφι το κασέ τους έχει πέσει, αλλά και το ρίσκο είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού στη λίστα μας υπάρχουν παιδιά με... ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ας δούμε αναλυτικά τους επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς που αναζητούν ομάδα τον Φεβρουάριο.

ΚΑΙ ΟΙ 13 ΕΙΝΑΙ... ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Σαμίρ Νασρί (30 ετών, εξτρέμ): Σπουδαία καριέρα σε Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Σίτι. Τα τελευταία δυο χρόνια είναι στα... αζήτητα.

Γιοάν Μολο (28 ετών, εξτρέμ): Κάποτε ακούστηκε για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν σε ησυχία, οπότε η Φούλαμ έλυσε το συμβόλαιο της μαζί του.

Νιλμάρ (33 ετών, επιθετικός): Έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό το 2016, όμως έμεινε στην Αλ Νασρ για... οικονομικούς λόγους. Από τις αρχές Δεκεμβρίου είναι χωρίς ομάδα.

Μίρκο Βούτσινιτς (34 ετών, επιθετικός): Περασμένα χρόνια, αλλά και γκολτζής. Μετά την Γιουβέντους το 2014 πήγε στην Αλ Τζαζίρα όπου έμεινε ελεύθερος πριν λίγους μήνες.

Μαμέ Τιάμ (25 ετών, εξτρέμ): Πέρασε από τον ΠΑΟΚ για ένα φεγγάρι, αλλά δεν ακούμπησε. Συνέχισε στην Έμπολι με σχετική επιτυχία, τώρα όμως έμεινε στο... ράφι.

Ζεράρ Γκοχού (29 ετών, επιθετικός): Μεγάλη καριέρα στην Καϊράτ με 80 γκολ σε 102 συμμετοχές! Τον Νοέμβριο να έσπασε με την ομάδα του και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Άντονι Στόουκς (29 ετών, επιθετικός): Όσοι παίζουν μάνατζερ, σίγουρα ένα δάκρυ κύλισε από το μάτι τους. Σπουδαία καριέρα στην Σέλτικ μέχρι το 2016, έμεινε ελεύθερος από την Χιμπέρνιαν πριν λίγες ημέρες λόγω τραυματισμών.

Μαρουάν Σαμάκ (34 ετών, επιθετικός): Μετά την Κρίσταλ Πάλας το... χάος. Προσπάθησε στην Κάρντιφ δίχως επιτυχία. Ποιότητα, αλλά και προβληματικός χαρακτήρας.

Ντιέγκο Κάπελ (29 ετών, εξτρέμ): Έχει ακουστεί στο παρελθόν για τους "μεγάλους". Σπουδαίο ταλέντο που ποτέ δεν δικαιολόγησε τον ντόρο που έγινε. Έμεινε ελεύθερος από την Άντερλεχτ και από τότε είναι στο... περίμενε.

Χρήστος Αραβίδης (31 ετών, επιθετικός): Και ένα δικό μας παιδί. Ο Αραβίδης αν ήθελε θα έπαιζε σε όποια ομάδα επιθυμούσε. Για δικούς του λόγους αναζητεί κάτι το... διαφορετικό. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί.

Κρίστοφερ Μαμπουλού (27 ετών, επιθετικός): Τον γνωρίσαμε στον ΠΑΣ Γιάννινα και η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασε στην αρχή. Κάποια προσωπικά προβλήματα τον άφησαν πίσω και χωρίς ομάδα πλέον.

Σεμπαστιάν Λέτο (31 ετών, εξτρέμ): Δεν χρειάζεται συστάσεις. Δοκίμασε στην Emirates, αλλά δεν... Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και σίγουρα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Πίτερ Ουτάκα (33 ετών, επιθετικός): Μετά την σπουδαία καριέρα στο Βέλγιο πέρασε αρκετά χρόνια στην Ασία με ιδιαίτερη επιτυχία. Ειδικότερα στην Ιαπωνία είχε 33 συμμετοχές και 19 γκολ. Πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK