Οι τρεις αντι-Χάσι που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό

Ποιος παίκτης του ΠΑΣ... γυαλίζει στην ΑΕΚ; Γιατί ήταν βιαστικός ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη συνέντευξη Τύπου με την Λαμία και ποιοι τρεις έχουν προταθεί ως αντι-Χάσι στον Ολυμπιακό; Τα πιο παρασκηνιακά... παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο της ημέρας.

Οι τρεις αντι-Χάσι που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό

ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα " Πράσινη" ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει μετά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης! Ο 23χρονος μέσος υπολογίζεται πως μπορεί να αποφέρει μέχρι 5.000.000€ στα ταμεία του Παναθηναϊκού, ποσό που θα βοηθήσει να βγει η χρονιά μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις.

Συνεχίζοντας σε χρώμα... πράσινο, η Livesport αναφέρει πως ο Λουτσιάνο έχει το δεύτερο ακριβότερο συμβόλαιο από τις μεταγραφές του καλοκαιριού! Κόστισε 400.000€, όμως αμείβεται με 600.000€ το χρόνο. Δυστυχώς υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει τη σεζόν!.

Ο ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΝΟΛΟ

Έγινε κι αυτό στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης. Προτού κατευθυνθεί στην αίθουσα Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη νίκη επί της Λαμίας, πέρασε από το μπαρ και παρήγγειλε μία... μπύρα!

Αστειευόμενος είπε πως δεν θα την πάρει μαζί του, όμως μετά το τέλος των δηλώσεων του έφυγε... σφαίρα για το μπαρ με σκοπό να την πιει και να δροσιστεί.

Σύμφωνα με την Sportday τώρα, στο στόχαστρο της ΑΕΚ έχει μπει ο 19χρονος αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο νεαρός άσος έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη σεζόν και δεν αποκλείεται να γίνει... κίνηση το επόμενο διάστημα.

ΟΙ ΑΝΤΙ-ΧΑΣΙ

Όπως γράφει η εφημερίδα " Γάτα" και ο Ευαγγελιστής, ο Χάσι είναι ακόμα στον... αέρα και μία ήττα από την ΑΕΚ είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις. Οι μάνατζερ έχουν μυριστεί... αίμα και ήδη προτείνουν ελεύθερους προπονητές.

Τρεις από αυτούς είναι γνωστοί στην Ελλάδα και αναφερόμαστε σε Γκουστάβο Πογέτ και Πάουλο Σόουζα. Το όνομα που κάνει εντύπωση, πάντως, είναι αυτό του... Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δεν έφυγε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK