Όταν από τον Παναθηναϊκό πετούσαν ... στρινγκάκια στον Παπαπέτρου!

Η νέα ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Παπαπέτρου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός– ΠΑΟΚ και το Contra.gr θυμήθηκε τι είχε ... τραβήξει ο νεαρός ρέφερι από τους “πράσινους” οπαδούς στο ίδιο γήπεδο και στο ίδιο ματς, τον περασμένο Φεβρουάριο. Τι δεν έγραψε τότε στο φύλλο αγώνα

Όταν από τον Παναθηναϊκό πετούσαν ... στρινγκάκια στον Παπαπέτρου!
papapetrou esorouxa panathinaikos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Aπόχρωση ...ροζ έχει ο ορισμός του Τάσου Παπαπέτρου, από τους Τριτσώνη – Κουκουλάκη, στο κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εξηγούμαι:

Ο διεθνής ρέφερι είχε οριστεί από την προηγούμενη ηγεσία της ΚΕΔ ως 4ος στο ίδιο γήπεδο με τους ίδιους αντιπάλους, στις 21/2/2016 . Μάλιστα είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην πράσινη εξέδρα, όχι με τα σφυρίγματα του (δεν έπαιζε άλλωστε) αλλά με βάση...φήμες από το παρελθόν που τον ακολουθούσαν.

Συγκεκριμένα, του είχαν πετάξει τότε στρινγκάκια διαφόρων χρωμάτων και χαρτάκια που έγραφαν : “Όσο με #@%@$, τόσο θα σφυράς” και παρέπεμπαν σε υποκλαπείσες συνομιλίες του πρώην αρχιδιαιτητή της Super League Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο Παπαπέτρου πάντως, που δεν έχει δώσει δικαιώματα, αγνόησε επιδεικτικά τις προκλήσεις των φίλων του Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα!

Το… κακό για τους «πράσινους» είναι η αρνητική παράδοση που έχουν με τον Παπαπέτρου καθώς σε τρία παιχνίδια με αυτόν διαιτητή αγνοούν τη νίκη (απολογισμός δύο ισοπαλίες, μία ήττα). Είχαν χάσει στις 14/12/2013 από τον Ατρόμητο 2-1 εντός έδρας και φέρει δύο ισοπαλίες: στις 17/1/2016 0 – 0 με τον Πανιώνιο εντός έδρας και στις 11/5/2016 με τον Πανιώνιο 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Στον δρόμο του ΠΑΟΚ ο Παπαπέτρου έχει βρεθεί μία φορά, με τον «δικέφαλο» να χάνει από τον Πανιώνιο 3-1 (3/4/2016).

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Στα αξιοσημείωτα ο ορισμός του Τάσου Κάκου για πρώτη φορά ως παρατηρητής διαιτησίας της Super League. Ο Κερκυραίος πρώην διεθνής ρέφερι που αποχώρησε από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2015, είναι στον πίνακα της Football League αλλά η ΚΕΔ την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε να εφαρμόσει τους ανοιχτούς πίνακες και στους παρατηρητές: μπορεί δηλαδή να ορίζει διαιτητές και παρατηρητές από μικρότερη κατηγορία, στην Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK