Παράταση στις κάμερες, παράταση και στην κάρτα φιλάθλου

Τι θα ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, η Super League στο διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί το μεσημέρι (14:00).

Η football league ζήτησε και πήρε πρόσφατα σιωπηρή παράταση τριών μηνών στην λειτουργία των καμερών στα γήπεδα της μικρής κατηγορίας…

Σήμερα, λοιπόν, είναι η σειρά της Super league να ζητήσει παράταση σε άλλο ένα μέτρο για την πάταξη της βίας: αυτό της κάρτας φιλάθλου που από τις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι υποχρεωτική για να μπει κάποιος φίλαθλος στα γήπεδα με εισιτήριο ονομαστικό και με ευθύνη για τυχόν φθορές που θα γίνουν στην θέση του.

Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι καλεσμένος και θα δώσει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού στο οποίο θα τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα και στην Λίγκα δηλώνουν σίγουροι ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα τους. Θα είναι η δεύτερη παράταση που θα πάρει ο συνεταιρισμός αφού η κάρτα φιλάθλου αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποχρεωτική από 1/1/2016.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...