Παράταση στις κάμερες, παράταση και στην κάρτα φιλάθλου

Τι θα ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, η Super League στο διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί το μεσημέρι (14:00).

Η football league ζήτησε και πήρε πρόσφατα σιωπηρή παράταση τριών μηνών στην λειτουργία των καμερών στα γήπεδα της μικρής κατηγορίας…

Σήμερα, λοιπόν, είναι η σειρά της Super league να ζητήσει παράταση σε άλλο ένα μέτρο για την πάταξη της βίας: αυτό της κάρτας φιλάθλου που από τις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι υποχρεωτική για να μπει κάποιος φίλαθλος στα γήπεδα με εισιτήριο ονομαστικό και με ευθύνη για τυχόν φθορές που θα γίνουν στην θέση του.

Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι καλεσμένος και θα δώσει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού στο οποίο θα τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα και στην Λίγκα δηλώνουν σίγουροι ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα τους. Θα είναι η δεύτερη παράταση που θα πάρει ο συνεταιρισμός αφού η κάρτα φιλάθλου αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποχρεωτική από 1/1/2016.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.