"Πάρτε άδεια και... βλέπουμε", το μήνυμα της NOVA

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση των ΠΑΕ που... έμειναν χωρίς τηλεοπτική στέγη, η NOVA ξεκαθάρισε εκ νέου τη θέση της απέναντι τους και πέταξε το μπαλάκι στην... επιτροπή αδειοδοτήσεων. "Μόνον έτσι συζητάμε", το μήνυμα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
camera super league toumpa EUROKINISSI

Την Μεγάλη Δευτέρα στα γραφεία της Super League έγινε μία σημαντική συνάντηση μεταξύ των ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμα βρει τηλεοπτική στέγη. Ανάμεσα σε αυτές και εκπρόσωποι του Άρη, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με την πλευρά του ΟΦΗ. Των δυο ομάδες δηλαδή, που φαντάζουν φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η έκπληξη, ωστόσο, ήρθε από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το "παρών" θέλοντας να δείξει πως οι "πράσινοι" θα συμπορευτούν με τις υπόλοιπες... παραπονεμένες ΠΑΕ ( Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης. Η Ξάνθη διαχώρισε τη θέση της ).

Λίγες ώρες αργότερα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την NOVA να κάνει πρόταση στις συγκεκριμένες ΠΑΕ, έτσι ώστε να κλείσει πλέον όλο το... πακέτο. Κάτι τέτοιο όμως διαψεύστηκε από το κανάλι της Κάντζας.

Μάλιστα η NOVA πέταξε ουσιαστικά το μπαλάκι στην επιτροπή αδειοδοτήσεων, λέγοντας πως αν πρώτα δεν πάρουν άδεια η ΠΑΕ, τότε δεν πρόκειται να κάνει κάποια συζήτηση μαζί τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο να παίζεις στην Super League και άλλο στην Football League.

Και σε αυτή την περίπτωση πάντως, οι ΠΑΕ κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού την επόμενη Τετάρτη (11/4), θα αποφασίσουν εκ νέου για το αν θα υποβιβάζεται όποιος δεν πάρει άδεια.

Τώρα όσον αφορά την NOVA; Ήδη έκλεισε τις ομάδες που την... έκαιγαν (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρα, Πανιώνιο, Λεβαδειακό, ΠΑΣ και ΑΕΛ), ενώ διαρρέει στους υπόλοιπους πως με δική τους ευθύνη δεν υπεγράφη η πρόταση που έκανε πριν λίγους μήνες για νέα κεντρική διαχείριση και συμβόλαιο 30.000.000€ για 15 ομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK