Πλησιάζει στην Εθνική ο "Δράκος"

Ένα μυστικό ραντεβού που φημολογείται πως έγινε μεταξύ Γιώργου Βασιλακόπουλου και Παναγιώτη Γιαννάκη είναι πολύ πιθανό να φέρει το γάμο με φόντο την Εθνική ομάδα. Οι πιέσεις που δέχεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ για τον "Δράκο" και η όρεξη του δεύτερου να επανέλθει στο προσκήνιο.

Πλησιάζει στην Εθνική ο "Δράκος"

Μπορεί ένα χρόνο πριν από το Ευρωμπάσκετ να μην έχουμε προπονητή στην Εθνική ομάδα, σύντομα πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις.

Το έδαφος έχει στρωθεί μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν τόσο ο ισχυρός άνδρας (και επανεκλεγείς πρόεδρος) Γιώργος Βασιλακόπουλος όσο και άλλα στελέχη της ΕΟΚ, με αποτέλεσμα ο διάδοχος του Φώτη Κατσικάρη να βρίσκεται προ των πυλών.

Το σίγουρο είναι πλέον ότι αυτός θα είναι Έλληνας, ο οποίος έχει δουλέψει ξανά στην "επίσημη αγαπημένη". Συνυπολογίζοντας ότι δεν μπορεί να δουλεύει σε σύλλογο, αφού η Εθνική χρειάζεται full time κόουτς, όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι πολύ πιθανή.

Αν και κρούση δεν υπήρχε, ο ίδιος ο "Δράκος" είχε πρόσφατα αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα, βάζοντας στην άκρη την κόντρα με τον Βασιλακόπουλο για το συμφέρον της Εθνικής.

Ο Βασιλακόπουλος καταλαβαίνει ότι full time Έλληνα με γνώση της κατάστασης, όρεξη και χωρίς τρελά λεφτά, ειδικά τώρα που έκλεισε η κάνουλα της Πολιτείας, δεν βρίσκεις. Ο χρόνος ούτως ή άλλως είναι γιατρός και οι αποστάσεις γεφυρώνονται.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Βασιλακόπουλος δέχεται ήδη πιέσεις από τον περίγυρό του να βάλει τελεία στις παλιές κόντρες και να προχωρήσει το ζήτημα.

Αν μάλιστα ισχύει πως έγινε ήδη μυστικό ραντεβού, το νερό μπήκε στ' αυλάκι.

Ο Γιαννάκης θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο και ν' ανεβάσει πάλι τις "μετοχές" βλέποντας ότι θα έχει να δουλέψει με μια νέα ομάδα και στο πλευρό του τον κόσμο.

Συνεπώς, εφόσον λυθούν οι παλιές παρεξηγήσεις, οι δύο πλευρές μόνο κέρδη θα έχουν από μια ενδεχόμενη επιστροφή Γιαννάκη στην Εθνική.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK