Πόλεμος μέχρις εσχάτων για τις εκλογές στην ΕΟΕ!

Οσο πιο κοντά φτάνουμε στις εκλογές της ΕΟΕ για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, οι διεργασίες, οι ανταγωνισμοί αλλά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα από πρώην και νυν συντρόφους αυξάνονται και πληθύνονται.

Την Παρασκευή πρώτα από όλα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠ Θανάσης Τερζής κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση αφού θεώρησε ότι ο τελευταίος δεν δικαιούται να είναι εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ από τη στιγμή που συμμετέχει και στην Προσωρινή Διοικούσα της ΕΠΟ.

Ασφαλιστικά μέτρα όμως έχουν κατατεθεί και εναντίον δύο ακόμη εκπροσώπων ομοσπονδιών (η μία είναι του καράτε) οι οποίοι είχαν διατρανώνει την πεποίθησή τους να ψηφίσουν Κούβελο στις εκλογές.

Στο στρατόπεδο της συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη έχει σημάνει συναγερμός έτσι ώστε το παραπάνω γεγονός να μην έχει χειροπιαστές συνέπειες για το συνδυασμό.

Είναι, τέλος, κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση στηρίζει -σαφώς ανεπίσημα- την παράταξη Καπράλου για προφανείς λόγους.

N.Γ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...