Προ... τετελεσμένων η ΕΠΟ: Έρχονται ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι

Αποφάσισαν, ήρθαν και ενημέρωσαν. Οι της UEFA δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, κάτι που διαφάνηκε στη συνάντησή τους με την ΕΠΟ που είχε ως κύριο θέμα τη διαιτησία της επόμενης σεζόν.

Οι απεσταλμένοι της UEFA που έφτασαν την Τετάρτη στην Ελλάδα για να συνομιλήσουν με την ΕΠΟ και τον Γιώργο Βασιλειάδη το ξεκαθάρισαν.

Όσα σκέφτονται, ειδικά για τη διαιτησία του επόμενου πρωταθλήματος, θα γίνουν πράξη. Ουσιαστικά την ομοσπονδία την φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων.

Το πρώτο απ' αυτό αφορά τον τρίτο ξένο αρχιδιαιτήτή που θα προστεθεί στην παρέα έτσι ώστε να υπάρχουν οι καλύτεροι δυνατοί ορισμοί μακριά από σκιές και ψιθύρους.

Δεύτερον, στον Περέιρα θα δοθεί το δικαίωμα να επιλέγει, εφόσον και ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο, ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, στο πρότυπο του τελικού του Κυπέλλου.

Πρόκειται για αλλαγές που, όπως τονίστηκε και πιο πάνω, θα γίνουν σίγουρα.

Από εκεί και πέρα στη συνάντηση που είχαν με τον Γιώργο Βασιλειάδη τέθηκε επί τάπητος το θέμα της αναδιάρθρωσης, χωρίς όμως να γίνει αναλυτική κουβέντα λόγω έλλειψης χρόνου.

Η σχετική συζήτηση πάντως θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!