Προεδρική απουσία-unfair

Πολλά τα ερωτηματικά ξανά για το που ήταν ο πρόεδρος.Ο λόγος φυσικά για τον πρόεδρο της ΕΟΚ και ισχυρότερο άνδρα διαχρονικά του ελληνικού μπάσκετ, Γιώργο Βασιλακόπουλο! Η απουσία του στο τουρνουά του Παναθηναϊκού προς τιμή του Δημητρη Διαμαντίδη,δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τα σχόλια φυσιολογικά να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει ακούσει τόσα για τις σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους - όπως λένε οι άνθρωποι του περιβαλλοντός του- που απέφυγε να πάει στην γιορτή του ΟΑΚΑ. Για να μην δώσει κι αφορμές ώστε να αρχίσουν πάλι τα κλασικά σχόλια από τα social media και την άλλη πλευρά Bέβαια αυτή αποτελεί και μια πάγια τακτική του προέδρου της ΕΟΚ. Ποιoς ξεχνάει την απουσία του από την αντιστοιχη γιορτή που είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη για να τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει αποφασίσει να αποφεύγει πλέον τις πολλές εμφανίσεις ακολουθώντας άλλωστε και ένα βαρύ πρόγραμμα. Φέτος πάντως είχε προλάβει να περάσει μια...βόλτα από το τουρνουά του ΠΑΟΚ και το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ . Μόνο που εκεί οι πληροφορίες λένε ότι είχε...λόγο και αιτία:να μιλήσει με τον Ιτούδη για την Εθνική ομάδα, αν και είναι κάτι που διαψεύστηκε. Δεν είναι τυχαίο πως έκατσε μόλις ένα ημίχρονο, δεν άντεξε δηλαδή να παρακολουθήσει όλη την αναμέτρηση.

Οπως και να έχει πάντως σε τέτοιες μεγάλες στιγμές,για παίκτες-σταθμούς του ελληνικού μπάσκετ -όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης-περιμένεις να είναι κανονικά στη θέση του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Έτσι απλά...

Σ.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!