"Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Κοντονής"

Ειρωνικοί απέναντι στα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής εμφανίστηκαν άνθρωποι της ΕΠΟ.

Αντιδράσεις προκάλεσε στους "κόλπους" της ΕΠΟ η νέα ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή, σχετικά με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι της Ομοσπονδίας σχολίαζαν με ειρωνία την τοποθέτηση του υφυπουργού αθλητισμού, τονίζοντας ότι "τώρα που ο κύριος Κοντονής ολοκλήρωσε και παρουσίασε το εκλογικό του πρόγραμμα για το 'καθαρό' ποδόσφαιρο είναι έτοιμος να ηγηθεί της συμμαχίας των προθύμων και να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Τι κρίμα που είναι πολύ λιγότεροι από όσους χρειάζονται;"

Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών της Super League, κατόπιν εισήγησης της αστυνομίας και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, ρίχνοντας ωστόσο την ευθύνη στην ΕΠΟ.

"Αναμένουμε να τον υποδεχθούμε όπως το ποδόσφαιρο, το δημοκρατικότερο των αθλημάτων, ξέρει να υποδέχεται ακόμη κι έναν… υπουργό. Ας κάνει υπομονή ο κύριος Κοντονής. Ξέρει κι αυτός και η παρέα του το δρόμο. Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις εμμονές και τις ιδεοληψίες… Αλίμονο στην πραγματικότητα", έλεγαν στο Πάρκο Γουδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κοντονής: "Ανεξήγητη εμμονή μερίδας ιδιοκτητών ΠΑΕ"
Νέα επιστολή Κοντονή στη FIFA. Τι ζητά από την παγκόσμια ομοσπονδία

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!