Προπόνηση ξανά μαζί οι Λύμπε-Κατσουράνης-Μπασινάς-Καραγκούνης!

Τρομερές στιγμές στα Φιλιατρά όπου πρώην άσοι της Εθνικής και του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό αγώνα κόντρα στην τοπική Εράνη.

Η ομάδα της... Ριζούπολης ενώθηκε ξανά και βρίσκεται στα Φιλιατρά για να δώσει φιλικό φιλαθρωπικού χαρακτήρα με την τοπική ομάδα.

Το Contra.gr βρέθηκε στο γήπεδο και η κάμερά του κατέγραψε τους Μπασινά, Καραγκούνη, Κατσουράνη και Λυμπερόπουλο να κάνουν μαζί προπόνηση ξανά, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

 

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Την ιδέα είχε ο  Σωτήρης Λυμπερόπουλος, που και μαζί με τον ξαδελφό του Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Νίκο Φρούσο, "έκλεισαν" τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στα Φιλιατρά.

Ο αγώνας είναι μεταξύ της Εράνης Φιλιατρών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), που περιλαμβάνει και πολλούς παίκτες της Εθνικής του EURO 2004, όπως Καραγκούνη, Μπασινά, Κατσουράνη, Σεϊταρίδη, Κυριάκο, Νικοπολίδη, Χαλκιά, Λυμπερόπουλο, Σπύροπουλο, Νικοπολίδη και πολλούς ακόμη.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.