Πώς ο Ηρακλής άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ηρόδοτο για τον Κωφίδη

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Σάββας Κωφίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, αποδεχόμενος την πρόταση του Ηροδότου. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να αφήσει στα κρύα του λουτρού την κρητική ομάδα περιμένοντας τις εξελίξεις στον Ηρακλή.

Πώς ο Ηρακλής άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ηρόδοτο για τον Κωφίδη

Η αλήθεια είναι πως ο Ηρόδοτος πλησίασε τον έμπειρο κόουτς και συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο Κωφίδης αφού πρώτα ευχαρίστησε για το τιμητικό ενδιαφέρον, στη συνέχεια άκουσε προσεκτικά όσα είχαν να του πουν οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής πως θέλει να περιμένει πρώτα τις εξελίξεις με τον Ηρακλή προτού αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι άνθρωποι του Ηροδότου έκαναν συγκεκριμένη πρόταση στον Κωφίδη, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι", φτάνοντας τελικά σε συμφωνία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη (ο οποίος, μεταξύ άλλων, ήταν βοηθός αλλά και πρώτος προπονητής -για μικρό διάστημα- στην Ξάνθη).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάββας Κωφίδης έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και ουσιαστικά αυτό αποτέλεσε "τροχοπέδη" για τον Ηρόδοτο ώστε να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του. Ανθρωποι του Γηραιού είχαν συζήτηση με τον Έλληνα προπονητή και του είχαν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν, ειδικά αν ο Ηρακλής δεν καταφέρει να παραμείνει στη Super League (κάτι που έγινε). Οταν οριστικοποιήθηκε η απόφαση για τους "κυανόλευκους", ο Κωφίδης ενημέρωσε τον Ηρόδοτο και ουσιαστικά εκεί έλαβαν τέλος τα όνειρα των Κρητικών.

Πλέον, μένει να δούμε αν θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Ηρακλή (το όνομά του είχε ακουστεί και τον περασμένο Οκτώβριο) και αν θα είναι ο άνθρωπος που θα πάρει στις πλάτες του μία ταλαιπωρημένη ομάδα, χτίζοντας ουσιαστικά από την αρχή.

ΥΓ: Αν οι άνθρωποι του Ηροδότου ήταν πιο εγκρατείς και δεν ενθουσιάζονταν τόσο πολύ από μια κουβέντα με τον Σάββα Κωφίδη, θα είχε αποφευχθεί το επικοινωνιακό φιάσκο.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK