Στα... χνάρια Κοντονή ο Βασιλειάδης

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Αθλητισμού από τον Σταύρο Κοντονή στον Γιώργο Βασιλειάδη.

Στα... χνάρια Κοντονή ο Βασιλειάδης

Ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του και δήλωσε βέβαιος πως ο νέος υφυπουργός θα αποτελέσει άξιο συνεχιστή του.

Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, με τον Κοντονή να δέχεται φιλοφρονήσεις από τον Γιώργο Βασιλειάδη, που δεσμεύτηκε να συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να δείξει μηδενική ανοχή στα φαινόμενο που κρατούν δέσμιο το ποδόσφαιρο.

"Υπηρετήσαμε 20 μήνες με δικαιοσύνη. Βάλαμε τάξη σε μια χαοτική κατάσταση. Δεν κρύψαμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα αντιθέτως τα αναδείξαμε", είπε ο Σταύρος Κοντονής.

"Θα συνεχίσω το έργο που αφήνει ο Κοντονής, είναι μεγάλη τιμή η επιλογή μου στη θέση αυτή. Ο Κοντονής έριξε γροθιά στο μαχαίρι. Θα συνεχίσω από την ίδια θέση, δεν μπορούν να συνεχιστούν οι έκνομες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο", τόνισε ο κ. Βασιλειάδης στην σύντομη τοποθέτηση του.

Λίγο μετά το τέλος της τελετής ο Νίκος Φίλης, χαιρέτισε θερμά τους δύο άνδρες και συνεχάρη τον Σταύρο Κοντονή για τη δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK