Στην Ελλάδα ο Θανάσης Καραγκούνης

Είναι ίσως ο πιο άτυχος Ελληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων χρόνων αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο Θανάσης Καραγκούνης, που δεν "ψήθηκε" για Πολωνία, αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Θανάσης Καραγκούνης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε πολωνική ομάδα. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Oλλανδικές ιστοσελίδες μπορεί να ανακοίνωσαν προ ημερών ότι ο παίκτης θα υπογράψει στην Κορόνα Κιέλτσε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Στερεοελλαδίτης μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα συζητώντας όλα τα ενδεχόμενα.

Το συμβόλαιό του με την Τσβόλε εξακολουθεί να "τρέχει", ωστόσο από την ολλανδική ομάδα έχει το ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του.

Μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγονται πλέον και ελληνικοί. Ο πιο άτυχος Ελληνας παίκτης των τελευταίων ετών θα πάρει την απόφασή του τις επόμενες ημέρες.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.