Στο Γκόλντεν Στέιτ ο Φλεβαράκης

Αδραξε μία μεγάλη ευκαιρία και δίνει το παρών στις προπονήσεις των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ο Κώστας Φλεβαράκης σε μία προσπάθεια να ανοίξει τους προσωπικούς του ορίζοντες.

Μην έχοντας δουλειά μετά το πρόωρο διαζύγιό του με το Ρέθυμνο ο Κώστας Φλεβαράκης αποφάσισε να πορευτεί το δρόμο της επαγγελματικής ενημέρωσης στα...ξένα.

Φυσικά όταν μιλάμε για μπάσκετ οι προπονητές βρίσκουν το παράδεισό τους στις ΗΠΑ. Ο Μακεδόνας τεχνικός αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γκόλντεν Στέιτ και έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στο Οκλαντ για να παρακολουθήσει τις πρώτες προπονήσεις της σεζόν.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του αυτήν την ξεχωριστή στιγμή. Δεν πας κάθε μέρα να μάθεις δίπλα στον Στιβ Κερ.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!