Στον... αέρα ηFootball League

Δέκα γήπεδα που δεν έχουν..."Βig Brother" και η διαπραγμάτευση για... λεφτά που δεν επιτρέπουν στον Σφακιανάκη να ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου το πρωτάθλημα.

Στον... αέρα ηFootball League
Σφακιανάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σέντρα για το πρωτάθλημα τηςFootball Leagueέχει οριστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα γίνει την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητάει από τις ομάδες να έχουν κάμερες για να συλλαμβάνουν τις ταραξίες, κάτι που δεν συμβαίνει σε 10 γήπεδα τηςFootball League(Ελευσίνας, Σερρών, Καρδίτσας, Μενιδίου, Ευόσμου, Καλλιθέας, Σπάρτης, Αιγίου, Αιγινιακού, Λαμίας).

Κάτι τέτοιο “απαιτείται” από πέρσι και είχε δοθεί παράταση ενός έτους που πέρασε αλλά κάμερες δεν μπήκαν ποτέ στα γήπεδα!

Ο πρόεδρος της Ένωσης β' εθνικής Στέλιος Σφακιανάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, τόνισε ότι έχει ζητήσει παράταση τριών μηνών για να ισχύσει το μέτρο αλλά ότι συμβιβάζεται και με μικρότερο διάστημα ώστε οι κάμερες να τοποθετηθούν στα γήπεδα στο διάστημα αυτό (κόστος από 8.000-15.000 σε κάθε γήπεδο).

Ακόμη όμως, και ο υφυπουργός Αθλητισμού να δώσει το “οκ” όπως είπε ο Στέλιος Σφακιανάκης, πρέπει να έχουν στεφθεί από επιτυχία οι επαφές που είναι σε εξέλιξη με τηλεοπτικό κανάλι για τα δικαιώματα του πρωταθλήματος αλλιώς θα εισηγηθεί μικρή καθυστέρηση σέντρας. Να σημειωθεί ότι πέρσι, ο ΟΤΕ είχε δώσει 2.4 εκατ. ευρώ καθαρά.

Α. ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK