Στον "αέρα" η κλήρωση του πρωταθλήματος

H EΡΤ προσέφερε τηλεοπτικό συμβόλαιο στις επτά "άστεγες" ομάδες όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να γίνει την Πέμπτη η κλήρωση του πρωταθλήματος. Διαβάστε για τα δύο έξτρα βήματα που απαιτούνται...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΨΗΠΤΕ Ν. ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΨΗΠΤΕ Ν. ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) ΕUROKINISSI

Οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως έστω και με... χίλια ζόρια θα έχουμε κανονικά σέντρα στις 25 Αυγούστου από τη στιγμή που όλες οι ομάδες βολεύτηκαν τηλεοπτικά, όμως θα πρέπει να κάνουμε λίγες ώρες υπομονή για να μάθουμε αν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ναι μεν η ΕΡΤ ήρθε σε συμφωνία με τις επτά "άστεγες" τηλεοπτικά ομάδες για να καλύψει τους αγώνες τους όμως αυτό δεν φτάνει αφού θα πρέπει να έρθουν και οι "βαριές" υπογραφές.

Συγκεκριμένα, από το πρωί της Τετάρτης γίνεται αγώνας δρόμου από κυβερνητικά στελέχη ώστε να υπογραφτούν τα τηλεοπτικά αυτά συμβόλαια που έχει προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες από τον Νίκο Παππά, με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης να έχει τον τελευταίο λόγο για την έγκριση της συμφωνίας.

Από εκεί και πέρα, αν ανάψει το "πράσινο φως" ο Νίκος Παππάς μέσω των σχετικών υπογραφών θα υπάρχει σύγκληση του συμβουλίου της δημόσιας τηλεόρασης για να εγκρίνει με τη σειρά του τα συμβόλαια.

Μόνο λοιπόν αν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις θα έχουμε κανονικά κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2018-19 την Πέμπτη, διαφορετικά θα πάμε αναγκαστικά σε αναβολή...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK