Στριμώχνει τον Κοντονή η ΕΠΟ

Η εξέλιξη με τη νέα αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας μέσω της οποίας έχει ζητήσει την ακύρωση της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όλα δείχνουν πως εξυπηρετεί πολύ περισσότερο την ομοσπονδία.

Στριμώχνει τον Κοντονή η ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κι αυτό γιατί ο Σταύρος Κοντονής που περίμενε την απόφαση του ΣτΕ προκειμένου να... λυθούν τα χέρια του και να τρέξουν οι εξελίξεις, πλέον μοιάζει εγκλωβισμένος, καθώς καλείται, είτε να επιμείνει στην αρχική αδιάλλακτη στάση του και να χρεωθεί το Grexit, είτε να υπαναχωρήσει.

Το τελεσίγραφο της FIFA μάλιστα στριμώχνει ακόμη περισσότερο τον Υφυπουργό, καθώς δεν του βγαίνουν οι ημερομηνίες, από τη στιγμή που η εκδίκαση ορίστηκε για τις 19 Απριλίου, όταν δηλαδή θα έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο που θα δώσει η παγκόσμια συνομοσπονδία για την άρση της απόφασης για τη ματαίωση του κυπέλλου.

Πάντως η αίσθηση που υπήρχε σήμερα στο ΣτΕ, ήταν ότι η ΕΠΟ δεν φάνηκε πως... καίγεται ιδιαίτερα να πάρει άδεια για τους δικηγόρους της ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση.

Τ. Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέα αναβολή στο ΣτΕ και το Grexit πιο κοντά

Μόνο έτσι κάνει πίσω ο Κοντονής

News 24/7

24MEDIA NETWORK