Τα είπε όλα ο Κατσουράνης: "Σιγά μην ρισκάρω τη ζωή του παιδιού μου!"

Aν αναρωτιέστε πόσο χαμηλά έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αρκεί να διαβάσετε τι απάντησε σε "επίμαχη" ερώτηση ο Κώστας Κατσουράνης στη συνέντευξη που έδωσε στον Sport24 Radio.

Η απάντηση του Κώστα Κατσουράνη στο ερώτημα αν σκέφτεται να αναλάβει επιτελική θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σε επίπεδο ΕΠΟ ή Superleague) φανερώνει πόσο χαμηλά έχουμε φτάσει.

Ο πρώην Ελληνας διεθνής και νυν τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής τόνισε επί λέξει στον Sport24Radio: "Έτσι όπως είναι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι. Δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μου και της γυναίκας μου. Εγώ δεν θα το παίξω Ζορό. Δεν πρόκειται να ρισκάρω την οικογένειά μου. Δεν έχω τη λύση. Αν την είχα θα είχα βγει μπροστά".

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο; Μάλλον όχι...

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.