Τεράστιος βραχνάς η εφορία, κλείνει σπίτια στη Superleague

Aυτή την εφορία τελικά ποιος θα την πληρώσει στην Superleague; Το όλο ζήτημα εξελίσσεται σε μεγάλο μπελά που πολλές φορές απειλεί να τινάξει στον αέρα ακόμα και σχεδόν κλεισμένες συμφωνίες.

Τεράστιος βραχνάς η εφορία, κλείνει σπίτια στη Superleague
balla

Είναι τέτοια η... φτώχεια στις περισσότερες ομάδες της Superleague που το ζήτημα της εφορίας καθίσταται πλέον μεγάλος μπελάς!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ακόμα και για να μία τυπική, σε άλλες στιγμές, ανανέωση συμβολαίου η σχετική διαδικασία μπορεί να πάρει μέρες γιατί οι συμβαλλόμενοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν με τίποτα στο ποιος θα καταβάλλει χρήματα στο δημόσιο ταμείο.

Χαρακτηριστική η περίπτωση γνωστού Ελληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος εν τέλει ανανέωσε αφού ξεψάχνισε τα συμβόλαια με τη βοήθεια των δικηγόρων του και διαπίστωσε με σιγουριά ότι την εφορία θα την καλύψει η ομάδα του.

Προφανώς, δεν είναι ο μόνος. Και όσο η αβεβαιότητα με τα τηλεοπτικά παρατείνεται (και χρήματα δεν υπάρχουν) η όλη ιστορία θα προκαλεί τεράστιους πονοκεφάλους στους ιδιοκτήτες που θέλουν να μετακυλίσουν το κόστος στους εργαζόμενους-ποδοσφαιριστές.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK