Θέλουν να τρέξει... αίμα FIFA και UEFA

Η αυστηροποίηση του πλαισίου που προτείνει ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν αρκεί, κατά τα φαινόμενα, στις FIFA και UEFA των οποίων τα στελέχη θέλουν να δουν σύντομα πράξεις.

H oργή των ανθρώπων της FIFA και της UEFA για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καταλαγιάσει.

Το αντίθετο θα έλεγε κανείς καθώς τα στελέχη τους, ιδιαίτερα αυτά που βρίσκονται στην Ελλάδα, έχουν πλήρως την εμπιστοσύνη τους προς τους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς θεσμούς και αξιώνουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οπου δικαιοσύνη, βάλτε βαρύ πέλεκυ. Τα στελέχη της FIFA και της UEFA ξέρουν ποιες είναι οι πιο αυστηρές που προβλέπονται και επιθυμούν, χωρίς βέβαια να το διατρανώνουν, παραδειγματικές τιμωρίες. 

Κοινώς ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός κόσμος διψά για αίμα στην Ελλάδα και πιέζει ποικιλοτρόπως...

N.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!