Της… διακοπής στο μικρό "koriopolis"

Χέρι, χέρι πάνε από διακοπή σε διακοπή, το μεγάλο και το μικρό koriopolis, το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που έχει χωριστεί σε δύο δίκες.

Την Δευτέρα 31/10, το μεγάλο "koriopolis" η δίκη των αγώνων του 2011 δηλαδή, ξεκίνησε ουσιαστικά με την εκφώνηση των 84 κατηγορούμενων και των 65 μαρτύρων και διεκόπη για τις 7 Νοεμβρίου για να γίνει σε μεγαλύτερη αίθουσα.

Το μικρό "koriopolis", την ίδια ώρα, συνεχίζει με ρυθμούς χελώνας. Η έφεση των τεσσάρων (Θωμάς Μητρόπουλος, Περικλής Αμανατίδης, Διονύσης Κωτούλας, Κωνσταντίνος Ριαβόγου) που έχουν κριθεί ένοχοι σε πρώτο βαθμό, ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί την Τρίτη 1/11 το πρωί αλλά ένα από τα μέλη του εφετείου δήλωσε κώλυμα και η δίκη διεκόπη. Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 10η Νοεμβρίου.

Θα είναι η 9η φορά που θα συνεδριάσει το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων το οποίο μέχρι στιγμής έχει εξετάσει ελάχιστους μάρτυρες ενώ αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη διακοπή (οι προηγούμενες δύο ήταν στις 12/7 και στις 6/10).

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας έδρας Βιργινία Σακελλαροπούλου έθεσε εκ νέου ζήτημα υποχρεωτικής παρουσίας των μαρτύρων

Α. Π.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.