Τι έγινε με τον Ομπράντοβιτς, γιατί δεν μιλάει με τον Μπαρτζώκα και το "όχι" σε Τάου

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος φιλοξενήθηκε στο "Sport24radio 103,3" και έκανε άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την καριέρα του. Τι είπε για Ζοτς και Μπαρτζώκα.

Τι έγινε με τον Ομπράντοβιτς, γιατί δεν μιλάει με τον Μπαρτζώκα και το "όχι" σε Τάου
ΕUROKINISSI

Στα 37 του ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και, καλεσμένος του Σωτήρη Γεωργίου στα στούντιο του "Sport24radio 103,3" μίλησε για όλη πορεία του στο χώρο, αποκαλύπτοντας "πιπεράτες" λεπτομέρειες.

Μεταξύ άλλων, ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα είπε ότι αποσύρεται γιατί δεν βρέθηκε ομάδα να τον ζητήσει στην Αθήνα που να πληρεί τις προϋποθέσεις του.

Δεν ήθελε να φύγει εκτός Αττικής για να είναι κοντά στην 5χρονη κόρη του. Υποστήριξε ότι δεν έκανε την καριέρα που είχε διαφανεί επειδή φταίνε οι συγκυρίες και οι επιλογές. Για παράδειγμα χαρακτήρισε λάθος ότι έφυγε στο πρώτο χρόνο του συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό (στην εποχή του Κορυδαλλού να θυμίσουμε) και ότι έπρεπε να παραμένει.

'Εκρινε επίσης λανθασμένη επιλογή όταν δεν υπέγραψε στην Ταού στα 24 του για να μείνει στον Πανιώνιο και να σωθεί! Γενικά, όπως τόνισε, έβαζε πάντα πάνω απ' όλα τον Πανιώνιο και το πλήρωσε αυτό καθώς το "όχι" στην Ταού του Ιβάνοβιτς με πολλά λεφτά και η επιστροφή του από τη Σκαβολίνι πάλι για να σώσει τον Πανιώνιο, επηρέασαν τη φήμη του στην Ευρώπη και έτσι στα 26 του βρέθηκε χωρίς σοβαρές προτάσεις από τις μεγάλες ομάδες.

Το "Κιτσάκι" υπογράμμισε ότι δεν έβγαλε πολλά λεφτά από το μπάσκετ επειδή έχασε πολλά από αυτά που πάνε στο... χιόνι στην εποχή του Πανιωνίου (όχι σε όλες τις σεζόν) και έφυγε πικραμένος από την ομάδα, αφού πιστεύει ότι δεν αναγνωρίστηκε για όσα προσέφερε.

Εξέφρασε επίσης την απορία του για το γεγονός ότι δεν του έγινε καλή πρόταση όταν έβγαλε την ομάδα στην Ευρωλίγκα, επί εποχής Λιανού. Καλύτερος συμπαίκτης του ήταν ο Σιγάλας, ενώ δεν έκρυψε ότι από μικρός υποστήριζε τον Άρη!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΤΣ

Πάμε και στα πιο... ωραία όμως. Αποκάλυψε ότι δύο φορές είχε επαφές με τον Άρη και μια με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε τι συνέβη με την μη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι έγινε ραντεβού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που τον ήθελε όπως και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά προφανώς ο Σέρβος κόουτς ενοχλήθηκε επειδή ο 19χρονος τότε Διαμαντόπουλος ρώτησε για τον χρόνο συμμετοχής του! Με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε ότι " εμένα δεν μ' ενδιέφεραν τα λεφτά, αν και τότε ο πρόεδρος του ΠΑΟ έδινε ουσιαστικά λευκή επιταγή. Ήθελα απλώς ομάδα να παίζω, δεν απαίτησα κανένα χρόνο όπως κακώς ακούστηκε αλλά ήθελα να ξέρω πχ αν θα είμαι στην 12αδα και στο πλάνο".

Αποκάλυψε ακόμη τις κακές σχέσεις με τον Ντράγκαν Σάκοτα στην εποχή του Ολυμπιακού και ότι δεν μιλάει ακόμα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από τη συνύπαρξή τους στο Μαρούσι, πιστεύοντας ότι ο Έλληνας τεχνικός τον "πρόδωσε" και μάλιστα ειπώθηκαν χοντρές κουβέντες μεταξύ τους και ακόμα και σήμερα " δεν ξέρω αν θα του μιλούσα αν τον πετύχαινα μπροστά μου" .

Τέλος έγινε γνωστό ότι είχε κλείσει στη Βίρτους Μπολόνια ως αντικαταστάτης του Μανού Τζινόμπιλι και επιλογή του Σκαριόλο, αλλά δεν πρόλαβε να πάει καθώς διαλύθηκε η ομάδα ξαφνικά με τα οικονομικά της θέματα! Και ασφαλώς θα είχε άλλη εξέλιξη η καριέρα του αν είχε πάει στο Καμπιονάτο τότε!

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK