H αμιγώς ελληνική παρέα που έκλεψε την παράσταση στο Αγρίνιο...

Τρεις πρώην συμπαίκτες σε μεγάλη ομάδα του κέντρου ενώθηκαν στο γήπεδο του Αγρινίου στο πλαίσιο του φάιναλ φορ των Κ-17. Νταμπίζας, Ελευθερόπουλος και Πασσαλής είχαν να θυμηθούν πολλά...

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Δημήτρης Ελευθερόπουλος-Νίκος Νταμπίζας EUROKINISSI

Μέσα στον κακό χαμό των ξένων σκάουτ στους ημιτελικούς του φάιναλ φορ των Κ-17 στο γήπεδο του Αγρινίου, το παρεάκι που ξεχώρισε είχε χρώμα αμιγώς ελληνικό.

Πρώτα εμφανίστηκαν στο γήπεδο οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Νίκος Νταμπίζας που έχουν πολύ καλή σχέση και έχουν κάνει και άλλες κοινές εμφανίσεις (στη Νέα Σμύρνη και αλλού).

Στη συνέχεια οι δύο έγιναν τρεις με την προσθήκη του Πέτρου Πασσαλή. Τι τους συνδέει; Μα φυσικά το κοινό παρελθόν στον Ολυμπιακό του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα τέλη της δεκαετίας του 90.

Οχι όμως μόνο αυτό. Και οι τρεις είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το ποδόσφαιρο. Ο Ελευθερόπουλος είναι εν ενεργεία προπονητής, ο Νταμπίζας προαλείφεται για τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, ο Πασσαλής είναι πρόεδρος στον ιστορικό Εδεσσαϊκό.

Ο τελευταίος όμως είχε και άλλο, σπουδαίο λόγο, για να βρεθεί στο γήπεδο. Ο γιος του αγωνίζεται στην ομάδα Κ-17 της Ξάνθης η οποία έχασε τον έναν από τους δύο ημιτελικούς από τον Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά τους σκάουτ των ξένων ομάδων προέρχονται από όλη την Ευρώπη. Εκπρόσωποι των Μίλαν, Αταλάντα, Τορίνο, Αϊντχόφεν, Αγιαξ, Ανόβερο και Βασιλείας είχαν πιάσει στασίδι στο Αγρίνιο και παρακολουθούσαν προσεκτικά.

Ε.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK