Το μισθολογικό κόστος της ΕΟΠ δημιουργεί ερωτηματικά...

Αν μία ομοσπονδία χρειάζεται περίπου 180.000 ευρώ ΜΟΝΟ για τα μισθοδοσία του προσωπικού της τότε είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για την ομοσπονδία ποδηλασίας.

Αυτό που αν μην τι άλλο ξεχώρισε στην ανακοίνωση των επιχορηγήσεων για τις αθλητικές ομοσπονδίες είναι το ποσό που δόθηκε στην ΕΟΠ.

Προσοχή εδώ: Λόγω της γνωστής εμπλοκής της ομοσπονδίας ποδηλασίας με τον ΣΔΟΕ στην ομοσπονδία δόθηκε μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στους μισθούς του προσωπικού για ένα χρόνο.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στις 178.000 ευρώ (επαναλαμβάνουμε, μόνο για μισθούς) την ώρα που άλλες ομοσπονδίες όπως της πυγμαχίας πήραν λιγότερα χρήματα για το σύνολο των αναγκών τους!!!

Κατά τα άλλα, από το Υπουργείο εξέφραζαν την ικανοποίησή τους διότι, όπως ανέφεραν, εφέτος οι επιχορηγήσεις δόθηκαν πιο νωρίς από ποτέ.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.