Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γουίλτζερ όταν είδε όσα του έστειλε ο Κάιλ από το Παλέ

Ο υιός Κάιλ έκανε τον πατέρα Γκρεγκ να... βουρκώσει. Η περιγραφή του, στο "Εθνοσπόρ" της Τρίτης, για τον Άρη των 80s είναι πλημμυρισμένη από συναίσθημα.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γουίλτζερ όταν είδε όσα του έστειλε ο Κάιλ από το Παλέ
EUROKINISSI

Λίγες φωτογραφίες κι ένα βίντεο αρκούν για να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Ακόμη και μια 30ετία πριν! Ο Γκρεγκ Γουίλτζερ άνοιξε το κινητό του, είδε όλα όσα του είχε... ταχυδρομήσει ο γιος του Κάιλ, "ερυθρόλευκος" πλέον, από το ημιτελικό του κυπέλλου με τον Άρη και αναπόλησε τις στιγμές.

Έφερε στο μυαλό του εικόνες. Ξεχασμένες, αλλά όχι θαμπές, ξεκάθαρες ήταν. Μοναδικές, σαν χθες!

Όπως δήλωσε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" ο Καναδός σέντερ " συγκινήθηκα. Έχω τόσες αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο. Λίγη ώρα αργότερα, αυτά τα συναισθήματα με οδήγησαν στο να αρχίσω να ψάχνω πάλι στο διαδίκτυο στιγμές και φάσεις από αγώνες της εποχής, όταν έπαιζα στον Άρη. Είχαμε τρομερή ομάδα. Τι να πρωτοθυμηθώ... Την τρέλα του κόσμου; Όπου κι αν βγαίναμε στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσαμε να βρούμε ησυχία. Μας αντιμετώπιζαν σαν ήρωες. Υπήρχαν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, βέβαια, που μας μισούσαν".

Η διήγηση του Γουίλτζερ δεν σταμάτησε εκεί, αφού η διετία του στον παντοκράτορα της εποχής Άρη ήταν ξεχωριστή.

" Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου τον κόουτς, τον Γιάννη Ιωαννίδη, για το πάθος του. Δινόταν ολοκληρωτικά σε αυτό που έκανε. Φωνακλάς αλλά και δίκαιος. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έπαιξα μπάσκετ δίπλα σε θρύλους του μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Θέλω να στείλω, με την ευκαιρία, χαιρετίσματα στον καλό μου φίλο Ρωμανίδη, στον Λυπηρίδη και τον Τάσο Σουρμελίδη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK