Το τελευταίο ραντεβού με τον Βασιλακόπουλο

Η κατ' αρχήν θετική άποψη του ΠΣΑΚ για την πρόταση της FIBA, το ραντεβού του απερχόμενου προέδρου με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και οι εκλογές στο σύνδεσμο που βρίσκονται σε εξέλιξη.

O ΠΣΑΚ δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής επισήμως για τη θέση για την αντιπρόταση της FIBA προς την Ευρωλίγκα (σύμφωνα με την οποία κάποιες αγωνιστικές της δεύτερης θα μετακινηθούν χρονικά για να προκύψουν μεγαλύτερα κενά), ωστόσο η στάση του είναι θετική.

Είναι πολύ πιθανό δε, αυτή η θετική άποψη να μεταφερθεί και στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο με τον οποίο έχει συνάντηση την Πέμπτη ο απερχόμενος πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Καλαμπόκης.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης θα συζητήσουν όλα τα ανοιχτά θέματα που αφορούν το μπάσκετ και φυσικά το ζήτημα των σχέσεων της FIBA με την Ευρωλίγκα δεν θα ήταν δυνατόν να βγει εκτός ατζέντας.

Την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκλογές του ΠΣΑΚ για την ανάδειξη του νέου προεδρείου σε μία κρίσιμη καμπή για το μέλλον του κλάδου.

Ν.Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".