"Βόμβα" Κωνσταντινέα για το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο

Παρόντος του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο Πέτρος Κωνσταντινέας έδωσε μία άλλη διάσταση του ποδοσφαιρικού σκανδάλου και της παραπομπής σε δίκη των 28.

Τη δική του έκδοχη για τα τελευταία γεγονότα στην υπόθεση του ποδοσφαιρικού σκανδάλου και της παραπομπής σε δίκη των 28 έδωσε την Τετάρτη στην ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο άλλοτε διεθνής διαιτητής και νυν βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε πολιτική διάσταση στην υπόθεση με την χαρακτηριστική τοποθέτησή του: "Το σκάνδαλο έχει και πολιτικό σκέλος, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Εμπλέκονται στελέχη της ΝΔ που πρέπει να απαντήσουν και πολιτικά" τόνισε ο Μεσσήνιος πολιτικός.

Είναι φανερό ότι στο ζήτημα της διαμάχης γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση βρισκόμαστε μόλις στην αρχή. Τα σπαθιά δεν έχουν βγει ακόμα από τα θηκάρια...

Ν.Γ.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.