Αυτούς είδε στο Μαξίμου ο Μελισσανίδης

Χύθηκε πολύ μελάνι για τις συναντήσεις που είχαν την Παρασκευή το βράδυ στο Μαξίμου οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο δεύτερος συναντήθηκε τόσο με τον Υπουργό Επικρατείας (και εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα) Αλέκο Φλαμπουράρη (πρώτη ένθετη φωτό) όσο και με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο (δεύτερη ένθετη φωτό).

 

Για τους μη γνωρίζοντες ο τελευταίος είναι Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού από την πρώτη μέρα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου και στενός συνεργάστης του εδώ και χρόνια.

Τουτέστιν, ο Μελισσανίδης δεν είδε τον Τσίπρα αλλά στελέχη του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

 

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Ηταν ενήμερος ο Σταύρος Κοντονής για τις πρωτοβουλίες του Μαξίμου. Αν όχι, σίγουρα υπάρχει θέμα... επικοινωνίας του Υφυπουργού Αθλητισμού με το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Αν ναι, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έδωσε και ο ίδιος ο παρών. Αν και σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσε να πει κανείς ότι συναίνεσε σε μία τέτοια εξέλιξη.

Ως προς την επίσκεψη Μαρινάκη, το σίγουρο είναι ότι έφτασε στο Μαξίμου σε ώρα διαφορετική σε σχέση με αυτή του Μελισσανίδη χωρίς ακόμα να γίνει γνωστό με ποιους συναντήθηκες. Είναι όμως πιθανό απέναντι από το μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να βρέθηκε το ίδιο δίδυμο (Φλαμπουράκης-Τζανακόπουλος).

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις τρέχουν και το θέμα του επικείμενου Grexit φουντώνουν. Για την Τρίτη είναι προγραμματισμένα τα διοικητικά συμβούλια της ΕΠΟ και της Superleague και εικάζεται ότι η αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από το διεθνές ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι θα αποφευχθεί. Οψόμεθα...

Ν.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν φτάνει για την αποφυγή του Grexit