Ο Κοντονής διέψευσε ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Σε διάψευση του ρεπορτάζ της ΕΡΤ προχώρησε το Υπουργείο Αθλητισμού, χαρακτηρίζοντας εκτός πραγματικότητας τα όσα μεταφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο της Παρασκευής!

Ο Κοντονής διέψευσε ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Έντονη ήταν η αντίδραση που προέκυψε από το Υπουργείο Αθλητισμού το βράδυ της Παρασκευής μετά από ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάθεση του Σταύρου Κοντονή ν' αλλάξει στάση απέναντι στην ΕΠΟ.

Από το Υπουργείο διέρρεε πως " όσα μεταδόθηκαν σε ρεπορτάζ στο αποψινό (08.04) κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (21.00) αναφορικά με τις προσθέσεις της Κυβέρνησης για το Κύπελλο Ελλάδας, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και ουδόλως απηχούν όσα ανέφερε χθες ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Σταύρος Κοντονής σε απάντηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή".

Διευκρίνιζαν επίσης από το Υπουργείο ότι " η Κυβέρνηση δεν έχει διαφοροποιήσει στο ελάχιστο τις αποφάσεις της για το ζήτημα του Κυπέλλου και του ποδοσφαίρου συνολικά και δεν θα επανεξετάσει εάν η ΕΠΟ δεν υλοποιήσει πρακτικές κάθαρσης και διαφάνειας".

Τη έκρηξη-διάψευση του Υπουργείου προκάλεσαν -προφανώς- οι αναφορές ότι "υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα επανεξεταστεί το θέμα του κυπέλλου" και πως από "το βήμα της Βουλής εμφανίστηκε πλέον διαλλακτικότερος".

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK