Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν φτάνει για την αποφυγή του Grexit

Πως αντέδρασε ο Σταύρος Κοντονής σε κλειστή σύσκεψη συνεργατών του τις προηγούμενες ημέρες.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν φτάνει για την αποφυγή του Grexit

Η δυνατότητα που πιθανώς να δώσει η ΕΠΟ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της να ασχοληθεί με υποθέσεις που έχουν λάβει χώρα πριν από τον Ιούνιο του 2015 δεν είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το αδιέξοδο που οδηγεί στο Grexit. Τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση όταν τέθηκε το σενάριο αυτό στα υπόψιν του Σταύρου Κοντονή σε κλειστή σύσκεψη πριν από κάποιες ημέρες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήθελε καν να το συζητήσει! Το απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Η σύσκεψη βέβαια αυτή έγινε ΠΡΙΝ την Παρασκευή, πριν δηλαδή περάσουν το κατώφλι του Μαξίμου οι κκ Μαρινάκης και Μελισσανίδης (σε μία πληροφορία που έχει τελικώς επιβεβαιωθεί και αποκάλυψε η εφημερίδα "Goal").

Aν η συνάντηση άλλαξε τα δεδομένα άρδην έτσι ώστε αυτό που απέρριπτε ο Υφυπουργός να είναι τώρα στόχος δεν είναι δυνατόν να γίνει γνωστό. Θεωρείται όμως δύσκολο μόνο μ' αυτήν την παραχώρηση από πλευράς ΕΠΟ ο Κοντονής να δώσει εντολή να επαναρχίσει το Κύπελλο. Πρέπει, κατά τον ίδιον, να εξασφαλίσει κάτι πιο σημαντικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK