Η Παναθηναϊκή... selfie του Αλέξη Τσίπρα

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις ΗΠΑ για το συνέδριο του ΟΗΕ και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με έναν καθηγητή φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποκάλυψε την... αθλητική συζήτηση τους. Τι ακριβώς είπαν για το εφετινό πρωτάθλημα.

Νέα μάχη στις ΗΠΑ αυτή τη φορά δίνει ο Αλέξης Τσίπρας. Στον ελάχιστο ελεύθερο του χρόνο, ο Πρωθυπουργός συζητά για τον... Παναθηναϊκό! Αυτό αποκάλυψε τουλάχιστον ο καθηγητής Alexander Kitroeff, ο οποίος έβγαλε selfie μαζί του στην Νέα Υόρκη!

"Δύο Παναθηναϊκοί συναντήθηκαν στη ΝΥ - κυριωτερα σημεία συζήτησης, οι νέοι παίκτες, παίζουμε πολύ καλύτερα από πέρσυ, θα πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα;"

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.