Η απάντηση της Ίντερ για Ρονάλντο είναι ο καλύτερος συμπαίκτης του...

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχει πιθανότητα κι άλλος παίκτης-βαρόμετρο της Ρεάλ Μαδρίτης να... κόψει αεροπορικό εισιτήριο για Ιταλία με προορισμό αυτή τη φορά το Μιλάνο. Διαβάστε περί τίνος πρόκειται.

Η απάντηση της Ίντερ για Ρονάλντο είναι ο καλύτερος συμπαίκτης του...
AP

Η Ίντερ έχει μπει δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Με προσεγμένες κινήσεις επιχειρεί να φέρει στην ομάδα παίκτες που θα της προσδώσουν τα στοιχεία που της έλειπαν την αγωνιστική σεζόν που πέρασε.

Τελευταία προσθήκη στο ρόστερ ήταν εκείνη του διεθνούς Κροάτη μπακ Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος αποκτήθηκε απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι του ποσού των 8 εκατ. ευρώ.

Οι εκκρεμότητες σιγά-σιγά δείχνουν να "κλείνουν", αλλά σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα οι "νερατζούρι" αφήνουν του καλύτερο για το τέλος. Σαν το κερασάκι στην τούρτα ένα πράγμα, που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ακολουθεί.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να φέρει στο Μιλάνο τον Λούκα Μόντριτς. Αυτός είναι το μεγάλο "όνειρο". Άπιαστο; Μπορεί. Απ' ότι φαίνεται όμως θα κάνουν ότι περνάει απ' το χέρι τους ώστε να κάνουν τον πολυτιμότερο παίκτη του Παγκοσμίου Κυπέλλου δικό τους.

Εκεί εντοπίζεται άλλωστε και ο λόγος που έχει "κολλήσει" η μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος ουσιαστικά θεωρείται κλεισμένος, ενώ το γεγονός ότι στην ομάδα παίζουν ήδη οι συμπατριώτες του Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς και εσχάτως ο Βρσάλικο ίσως να παίξει τον ρόλο του.

Πάντως, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τους ατζέντηδες του παίκτη, τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει αχτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ. Εφόσον δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του Μόντριτς, τότε η Ίντερ θα θέσει σε λειτουργία την... ωρολογιακή βόμβα του Αρτούρο Βιδάλ.

Μένει να δούμε αν ο Μόντριτς θα αποτελέσει την... απάντηση της Ίντερ στην Γιουβέντους μετά την απόκτηση του Ρονάλντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK