Στην Ελλάδα τον Απρίλη η Ακαδημία της Ιντερ!

Το μεγάλο camp που ετοιμάζουν οι «νερατζούρι» στην Αθήνα από 10 έως 15 Απριλίου για παιδιά από 6 έως 16 ετών, παρουσία και του Γιώργου Καραγκούνη! Αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr.

ÂÑÅÔÁÍÉÁ - ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ ÊÑÉÓÔÁË ÐÁËÁÓ - ÉÍÔÅÑ
Inter Milan's Giorgos Karagounis celebrates scoring against Crystal Palace during a pre season friendly match at Selhurst Park, London, England, Wednesday July 27, 2005   (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
ÂÑÅÔÁÍÉÁ - ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ ÊÑÉÓÔÁË ÐÁËÁÓ - ÉÍÔÅÑ Inter Milan's Giorgos Karagounis celebrates scoring against Crystal Palace during a pre season friendly match at Selhurst Park, London, England, Wednesday July 27, 2005 (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Μια πολύ μεγάλη… έκπληξη για τους χιλιάδες φίλους της στην Ελλάδα ετοιμάζει η Ιντερ. Η Ακαδημία της μεγάλης ιταλικής ομάδας, έρχεται στην Αθήνα για ένα μεγάλο camp, που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 15 Απριλίου.

Όπως γνωστοποίησαν (και) στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι «νερατζούρι», η παγκόσμια περιοδεία που ετοιμάζει το σύστημα της Ακαδημίας τους, θα ξεκινήσει απ’ την Ελλάδα και την Αθήνα και θα συνεχιστεί (πολύ πιο έντονα) κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών σε Κίνα, ΗΠΑ και σε χώρες πέραν της Μεσογείου, προκειμένου «…να δώσει μια “πινελιά” από τα χρώματα των “νερατζούρι” στο καλοκαίρι χιλιάδων παιδιών», όπως ανέφερε στο σάιτ του ο ιταλικός σύλλογος.

Πάμε τώρα στις περαιτέρω… εκπλήξεις! Στο camp που θα διοργανωθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα (με τη συνδρομή και του μάνατζερ Δημήτρη Σετάκη) θα δώσει το «παρών» και ο τεράστιος Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος κόσμησε τη φανέλα της Ιντερ από το 2003 έως το 2005. Και θα έχει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσει και τις δικές του γνώσεις στα μικρά παιδιά.

Από εκεί και πέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του camp θα αναλάβει… δράση η «κρέμα» των διευθυντών και των προπονητών της Ακαδημίας της Ιντερ. Με πρώτο όλων τον διευθυντή τεχνικών επιχειρήσεων της Ακαδημίας, Αλντο Μοντινάρο, ο οποίος έχει προετοιμάζει ένα πλήρες πρόγραμμα για παιδιά από 6 έως 16 ετών. Μαζί του θα είναι ο υποδιευθυντής της Ακαδημίας της Ιντερ, Λουίτζι Μπονάνο ο προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής Γκαμπριέλε Ζανόν, και οι προπονητές του συστήματος της Ακαδημίας, Τζουζέπε Φονσέκα, Τμάν Ελ Ζουχαρί και Μασιμιλιάνο Μπερισόνι.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φουλ προπονήσεις το πρωί στο γήπεδο και θεωρία στις… τάξεις το απόγευμα. Παράλληλα, με τους «εκκολαπτόμενους» άσους, όπως γνωστοποίησε η Ιντερ θα είναι ανοικτή στην εκπαίδευση και Ελλήνων προπονητών και δη τεχνικών που εργάζονται σε Ακαδημίες. Είναι δε, τέτοια τα αιτήματα, που ήδη οι υπεύθυνοι του ιταλικού συλλόγου, επεξεργάζονται το ενδεχόμενο να διοργανώσουν στην Ελλάδα ακόμη ένα camp μέσα στον Αύγουστο, για να δώσουν την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα παιδιά να ζήσουν τη συγκεκριμένη εμπειρία.

To camp θα διεξαχθεί στο Δ' δημοτικό στάδιο της Ηλιούπολης.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK