Αποστολή ανθρωπιάς του Ηρακλή στην Ειδομένη

Το κοινωνικό πρόσωπό του έδειξε η ΠΑΕ Ηρακλής, εκπρόσωποι του οποίου βρέθηκαν στην περιοχή της Ειδομένης για να μοιράσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες.

Αποστολή ανθρωπιάς του Ηρακλή στην Ειδομένη

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι απλά μία ομάδα, αλλά πολλά παραπάνω!

Είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής!

Στόχος ποτέ δεν ήταν μόνο η νίκη εντός του γηπέδου, αλλά η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.
Αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς αντιπροσωπεία της ΠΑΕ βρέθηκε στην Ειδομένη, κοντά στους πρόσφυγες που ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά».

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κάνοντας πράξη την ανακοίνωση που εξέδωσε εδώ και αρκετές ημέρες για βοήθεια στους πρόσφυγες της Ειδομένης, παρέδωσε σήμερα νωρίς το απόγευμα είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στη ΜΚΟ PRAKSIS και φάρμακα στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, τα οποία συγκεντρώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τη συγκινητική συμμετοχή και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας.

Παράλληλα, στους πρόσφυγες μοιράστηκαν δυο χιλιάδες μπουκαλάκια νερού, τα οποία προσέφερε η «ΒΙΚΟΣ Α.Ε».

Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Marketing, Νίκος Γραμμένος, και ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας, Γιάννης Ρουμελιώτης.

Να σημειωθεί, ότι η αποστολή βοήθειας στους πρόσφυγες της Ειδομένης θα πραγματοποιηθεί και αύριο από τους ανθρώπους της ομάδας μας με επανάληψη όλων των παραπάνω αγαθών και με την προσθήκη 300 τσουρεκιών από τους φούρνους ALBUS.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, στο περιθώριο της επίσκεψης στην Ειδομένη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ήρθαμε εδώ με σκοπό να διανείμουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο κόσμος του Ηρακλή. Φέραμε όσα μπορούσαμε σήμερα και αύριο θα γίνει μια νέα αποστολή. Ασφαλώς ό,τι και να κάνουμε είναι λίγο,οι ανάγκες είναι τεράστιες. Κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε. Ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ αλλά και σε άλλες περιοχές".

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK