"Φόρτωσαν" με Καγιούλη που πήγε Τούμπα

Οι οπαδοί του Ηρακλή "βράζουν" με τον Νίκο Καγιούλη και περνάνε από κόσκινο κάθε του κίνηση.

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στον "Γηραιό" με εντολή Σπύρου Παπαθανασάκη είναι "κόκκινο πανί" για τους οργανωμένους φίλους των κυανολεύκων, καθώς διαπιστώνουν πως μέχρι τώρα, δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις που έδωσε όταν ανέλαβε να διαχειριστεί διοικητικά την ομάδα.

Το τελευταίο του "ατόπημα" ήταν η επίσκεψή του στην Τούμπα. Ο Νίκος Καγιούλη είναι ατζέντης παικτών και ένας εκ των πελατών του είναι ο Έργκους Κάτσε. Με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Αλβανού μέσου ο Νίκος Καγιούλη συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου του βορρά για να συζητήσει τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον πελάτη του και την Βικτόρια Πλζεν, καθώς ο δανεισμό του στην ομάδα της Τσεχίας αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα.

Η παρουσία του Καγιούλη στη Τούμπα για τις προσωπικές του δουλειές, τη στιγμή που στον Ηρακλή η κατάσταση είναι ρευστή και οι περισσότεροι παίκτες είναι μετέωροι (και με δικαίωμα προσφυγής) έδωσε νέο πάτημα για νέο... ξεφωνητό. 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!