"Φόρτωσαν" με Καγιούλη που πήγε Τούμπα

Οι οπαδοί του Ηρακλή "βράζουν" με τον Νίκο Καγιούλη και περνάνε από κόσκινο κάθε του κίνηση.

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στον "Γηραιό" με εντολή Σπύρου Παπαθανασάκη είναι "κόκκινο πανί" για τους οργανωμένους φίλους των κυανολεύκων, καθώς διαπιστώνουν πως μέχρι τώρα, δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις που έδωσε όταν ανέλαβε να διαχειριστεί διοικητικά την ομάδα.

Το τελευταίο του "ατόπημα" ήταν η επίσκεψή του στην Τούμπα. Ο Νίκος Καγιούλη είναι ατζέντης παικτών και ένας εκ των πελατών του είναι ο Έργκους Κάτσε. Με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Αλβανού μέσου ο Νίκος Καγιούλη συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου του βορρά για να συζητήσει τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον πελάτη του και την Βικτόρια Πλζεν, καθώς ο δανεισμό του στην ομάδα της Τσεχίας αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα.

Η παρουσία του Καγιούλη στη Τούμπα για τις προσωπικές του δουλειές, τη στιγμή που στον Ηρακλή η κατάσταση είναι ρευστή και οι περισσότεροι παίκτες είναι μετέωροι (και με δικαίωμα προσφυγής) έδωσε νέο πάτημα για νέο... ξεφωνητό. 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!