"Φύγετε" είστε η ΑΕΠ Ηρακλής

Στα άκρα οι σχέσεις ΠΑΕ και ΓΣ Ηρακλή, με τον Ερασιτέχνη να προβαίνει σε ακραία πρωτοβουλία, κάνοντας έξωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

"Φύγετε" είστε η ΑΕΠ Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής αποτυπώνει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, το οποίο προφανώς και δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Μάλιστα χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το απόσπασμα της ανακοίνωσης για την έξωση, που αφορά στη νέα ονομασία της ΠΑΕ, την οποία δεν αναγνωρίζει και ουδεμία συμφωνία έχει υπογράψει ο Ερασιτέχνης.

Το χειρότερο όλων είναι ότι λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει, το μάρμαρο πληρώνουν και οι ακαδημίες, που ξεσπιτώνονται επίσης, τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ο Παπαθανασάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με έκπληξη ακούσαμε τις δηλώσεις του κ. Καγιούλη στα ερτζιανά της πόλης ότι δεν μπορεί να του γίνει έξωση από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας γιατί έχει μισθωτήριο συμβόλαιο με τον Γ.Σ. Ηρακλή. Προς αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσουμε τον κόσμο του Ηρακλή ότι ο Γ.Σ. Ηρακλής υπέγραψε 20ετή σύμβαση αρχόμενη στις 31/10/2000 και λήγουσα στις 31/10/2020 με την ΠΑΕ Ηρακλής με ΑΦΜ 094054143. Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ Ηρακλής διαλύθηκε το 2012. Από τότε (με την ανοχή μας λαμβάνοντας δύο χρόνια τώρα ψεύτικες υποσχέσεις) στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί η ΑΕΠ Ηρακλής 1908, με την οποία ουδεμία σύμβαση έχει υπογραφεί από μέρους μας.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον manager-διαχειριστή-υποκατάστατο του κου Παπαθανασάκη ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι νόμιμες διαδικασίες της έξωσης και πολύ σύντομα θα παραλάβει το δικόγραφο. Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς των ακαδημιών του ποδοσφαίρου ότι από αύριο Παρασκευή 07/10/2016 κλείνουν οι εγκαταστάσεις στους Χορτατζήδες μέχρι ο κ. Παπαθανασάκης και οι μπροστινοί του αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του Ηρακλή να κωφεύει σε ανακριβείς δηλώσεις μπροστινών και να παραβρεθεί αύριο μαζικά στις 19.00 στη Μίκρα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK