Με αυτό το ποσό πωλείται η ΠΑΕ Ηρακλής

Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στηον Ηρακλή, την ώρα που ακόμη αναζητείται επενδυτής. Πάντως ο Σπύρος Παπαθανασάκης φαίνεται πως έχει ορίσει την τιμή πώλησης της ΠΑΕ.

Με αυτό το ποσό πωλείται η ΠΑΕ Ηρακλής
Ηρακλής INTIME SPORTS

Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ που χειρίζεται θέματα της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκος Καγιούλης, έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στο ραδιόφωνο "Metropolis", όπου απάντησε σε πολύ καίρια ζητήματα. Ένα από αυτά φυσικά έχει να κάνει με την πρόθεση του Σπύρου Παπαθανασάκη να βάλει πωλητήριο στην ΠΑΕ, αλλά και την τιμή που έχει ορίσει.

Αυτή λοιπόν κυμαίνεται περίπου στα 5.000.000 ευρώ! " Μην μπερδεύετε τον κ. Παπαθανασάκη με τη δουλειά που κάνω εγώ. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο κ. Παπαθανασάκης έχει επενδύσει πολλά στον Ηρακλή, κάνει προσπάθειες εδώ και μήνες να απεμπλακεί. Αυτά που ζητάει, είναι ελάχιστα μπροστά σε όσα έχει βάλει μέχρι στιγμής. Ξέρω τα χρέη του Ηρακλή, ο κ. Παπαθανασάκης έχει "πέσει" από τις αρχικές του απαιτήσεις, δε ζητάει κέρδος αλλά ένα ελάχιστο ποσό από όσα έχει βάλει και τη ζημιά που έχει υποστεί.

Το ποσό που ζητάει ο Παπαθανασάκης είναι εξευτελιστικό. Το πρόβλημα είναι με την ηρεμία στην ομάδα. Τα χρέη είναι εσωτερικό θέμα της ΠΑΕ και θα συζητηθεί με τον υποψήφιο επενδυτή. Δεν μπορώ να πω αναλυτικά τα οικονομικά του Ηρακλή στον αέρα, είναι ένα ποσό γύρω στα 5 εκατομμύρια. Με αυτά τα λεφτά κάποιος παίρνει την ομάδα", ήταν η δήλωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK