Σάββας Κωφίδης σημαίνει πάνω απ' όλα...Ηρακλής!

Η σχέση ζωής που συνδέει τον Σάββα Κωφίδη με την ομάδα του Ηρακλή αποτυπώθηκε και στη ραδιοφωνική συνέντευξη του Ελληνα κόουτς στο Ραδιόφωνο 247 στους 88.6.

Ακόμα και στα 56 του χρόνια ο Σάββας Κωφίδης έχει πάντα στην προτεραιότητα των...ποδοσφαιρικών σκέψεων τον Ηρακλή.

Λογικό. Στον Γηραιό έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής παίζοντας στο πλευρό του τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή, στο Γηραιό έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα (τη σεζόν 1998-1990 με 40 συμμετοχές παρακαλώ στα 38 ρου), στο Ηρακλή έκανε και όνομα ως προπονητής.

Συνολικά έχει αφιερώσει στο Γηραιό σχεδόν 13 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Στο Ραδιόφωνο 247 την Κυριακή δήλωσε ανοιχτός σε πρόταση του Ηρακλή και έδωσε τη... μισή είδηση ότι θα επιστρέψει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε όποια κατηγορία αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Γηραιός.

Για τους νεότερους: Ο Κωφίδης είναι ένας μύθος του ποδοσφαίρου μας με... 493 συμμετοχές στην Α' Εθνική (και 38 γκολ). Έπαιξε και 67 ματς με την Εθνική ομάδα  συμμετέχοντας και στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994.

Ν.Γ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...