ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ένα χωνάκι παγωτού κόστισε 10.000 ευρώ σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο τραβάει τα μαλλιά του όχι με την ήττα από την Φότζα που έριξε την ομάδα του από την κορυφή αλλά με τις 10.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει για κάτι που ΔΕΝ έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Η 25η αγωνιστικη της φετινής Serie B εξελίχτηκε σε εφιάλτης για την Παλέρμο και δη για τον ιδιοκτήτη της καθώς μέσα σε λίγες ώρες δέχτηκε δύο ισχυρά "χτυπήματα", το ένα εντός και το άλλο εκτός συνόρων.

Πρώτα ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Φότζα με 2-1 που έριξε τους "ροζανέρι" από την κορυφή (είναι στο -3 από Έμπολι και Φροζινόνε), όμως σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και νέα "κεραμίδα", που έχει να κάνει με την απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει τους Σικελούς για εκτόξευση αντικειμένου προς τον διαιτητή.

Όχι μάλιστα κάποιο από τα συνήθη "πολεμοφόδια" των οπαδών αλλά ένα χωνάκι παγωτού (!), με τον ισχυρό άνδρα της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, να καλείται να πληρώσει 10.000 ευρώ πρόστιμο από τη στιγμή που το χωνάκι που εκτοξεύτηκε από τις κερκίδες χτύπησε τον άρχοντα του αγώνα!

Μάλιστα, το πρόστιμο δεν ήταν μεγαλύτερο μόνο και μόνο επειδή ο διαιτητής δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μπόρεσε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...