Ήταν λίγα τα λεφτά για "Φέτφα"

Η αποτυχημένη επιχείρηση του τελευταίου 48ωρου των μεταγραφών για επιστροφή του Φετφατζίδη στην Serie A', o σύλλογος που τον προσέγγισε, η προσφορά που του έγινε και η καλοκαιρινή βολιδοσκόπηση από ομάδα της ελληνικής Big 4 της οποίας ο πρόεδρος είναι... φαν του.

Ήταν λίγα τα λεφτά για "Φέτφα"
Φετφατζίδης-Αλ Αχλί

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε σχεδόν ξεχάσει τον Γιάννη Φετφατζίδη όχι όμως και στην Ιταλία την οποία άφησε τον Ιούλιο του 2015 για να κάνει...καριέρα στην Σαουδική Αραβία. Η Αλ Αχλί έσκασε τότε 1,5 εκατ. ευρώ στην Τζένοα για να τον κάνει δικό της ενώ πρόσφερε στον ίδιο 3ετες συμβόλαιο (ως το 2018) με καθαρές αποδοχές 1,2 μύρια τον χρόνο.

Πως θυμηθήκαμε τον 26χρονο ακραίο; Μαθαίνοντας πως η νεοφώτιστη στην Σέριε Α΄ Κροτόνε επιχείρησε το τελευταίο 48ωρό της μεταγραφικής περιόδου να τον επαναφέρει στην Ιταλία. Ο αθλητικός διευθυντής της Κροτόνε, Πέπε Ουρσίνο προσπάθησε να φέρει σε πέρας το συγκεκριμένο deal έχοντας βρει τον τρόπο να τον αποδεσμεύσει από την αραβική ομάδα αλλά δεν είχε τα χρήματα για να...συγκινήσει την πλευρά του Ελληνα διεθνή άσου.

Συγκεκριμένα, η Κροτόνε ( έχει το χαμηλότερο μπάτζετ στην Σέριε Α΄) δεν πρόσφερε πάνω από 600.000 στον Φετφσατίδη, που της απάντησε αρνητικά αφού ουσιαστικά θα...χάριζε στην Αλ Αχλί άλλα τόσα!! Είναι χαρακτηριστικό πως η χρηματιστηριακή αξία του "Φέτφα" παραμένει υψηλή, δηλαδή στα 3,5 εκατ. ευρώ. Για την ιστορία η μεγαλύτερη τιμή που έχει πιάσει ο άσος στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ήταν 4,5 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 2014 ως παίκτης της Τζένοα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο μανατζερικός μύθος ήθελε και την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι – την εποχή που έψαχνε για...βαρβάτο εξτρέμ – να εξετάζει την περίπτωση Φετφατζίδη (κατά πόσο θα ήταν εφικτό να τον φέρει πίσω) χωρίς τελικά να κάνει κάποια κίνηση λόγω κόστους. Παρότι είναι παίκτης όπως λέγεται αρέσει πολύ στον Δημήτρη Μελισσανίδη...

B.M.

News 24/7

24MEDIA NETWORK