Κι όμως, υπάρχει ομάδα του θέλει τον Στραματσόνι!

Δεν είναι.. ιός. Καλά διαβάσατε. Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να επέτυχε παταγωδώς σε Παναθηναϊκό και Σπάρτα Πράγας, παρόλα αυτά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ομάδα από την πατρίδα του!

EUROPA LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
stramatsoni EUROKINISSI

Ποσοστό νικών στην Ουντινέζε το 2014, 29.27%, ποσοστό νικών στον Παναθηναϊκό 42.31%, ποσοστό νικών στην Σπάρτα Πράγας, 43.48%. Κοινό χαρακτηριστικό: και από τις τρεις ομάδες έφυγε αφήνοντας πίσω του... συντρίμμια.

Ειδικότερα το πέρασμα του από τους Τσέχους ήταν επεισοδιακό. Όχι μόνον η Σπάρτα κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά ξόδεψε πάνω από 16.000.000€ σε μεταγραφές και οι οπαδοί πήγαν στην προπόνηση με εισιτήρια για την Ιταλία στο χέρι με σκοπό να τον κάνουν να φύγει!

Τελικά ο ίδιος δεν ήθελε να τα παρατήσει και η διοίκηση τον... απέλυσε τον Μάρτιο του 2018. Σας θυμίζει κάτι; Ό,τι συνέβη και στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2016. Πάντως ο Αντρέα Στραματσόνι είναι πιθανό να βρει νέο πάγκο και μάλιστα άμεσα!

Αυτό αν πιστέψουμε τον δημοσιογράφο Ντι Μάρτζιο (με τον οποίο είναι καλοί φίλοι) και αναφέρει πως είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει εκ νέου την Ουντινέζε. Η πρώην ομάδα του πάει από το κακό στο χειρότερο (9 σερί ήττες) και αν τις κάνει 10, τότε ο Μάσιμο Όντο θα κουνήσει μαντήλι.

Ο Στραματσόνι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θεωρείται ιδανικός για τη θέση, αφού γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία του συλλόγου και μπορεί να εξελίξει νεαρούς παίκτες.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK