"Ξηλώθηκε" ο Εσιέν και αγοράζει ιταλικό σύλλογο!

Την ώρα που ο Μάικλ Εσιέν είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό διεκδικώντας κοντά στα 650.000 ευρώ, είναι κοντά στο να αποκτήσει τα ηνία ιστορικού ιταλικού συλλόγου!

AC Milan midfielder Michael Essien,center, smiles upon his arrival at the Athens International Airport, in Athens, Greece, Monday, June 1, 2015. The 32-year-old Ghanaian player is set to undergo medical tests before potentially signing for the Greek club. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
AC Milan midfielder Michael Essien,center, smiles upon his arrival at the Athens International Airport, in Athens, Greece, Monday, June 1, 2015. The 32-year-old Ghanaian player is set to undergo medical tests before potentially signing for the Greek club. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP

Η Calcio Como είναι μία από τις ιστορικές ομάδες της γειτονικής Ιταλίας (ιδρύθηκε το 1907) όμως το 2016 "βάρεσε κανόνι" λόγω οικονομικών χρεών, με αποτέλεσμα να βγει στο σφυρί και να μην βρίσκεται κάποιος να προσφέρει τα 227.000 ευρώ που είχαν οριστεί ως τιμής εκκίνησης στη σχετική δημοπρασία.

Αυτό τουλάχιστον έγινε στις τρεις πρώτες δημοπρασίες καθώς στην τέταρτη έγινε η... έκπληξη. Όπως αποκάλυψε η Επαρχία του Κόμο το πρωί της Τετάρτης (15/3) κατατέθηκε εγκαίρως στο δικαστήριο ένας φάκελος με προσφορά για την αγορά του συλλόγου και σύμφωνα με τοπική εφημερίδα πίσω από την προσφορά βρισκόταν η Ακόσουα Πούνι Εσιέν, η σύζυγος του Μάικλ Εσιέν που είναι μάλιστα επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα και μάνατζερ του πρώην άσου του Παναθηναϊκού είχε ήδη επισκεφτεί το γήπεδο της Κόμο, το στάδιο "Sinigaglia", τα γραφεία του συλλόγου και το προπονητικό κέντρο του Ορσενίγκο.

Αυτό που απομένει είναι το πρωί της Πέμπτης που θα ανοιχτεί ο φάκελος μπροστά στον δικαστή να επικυρώσει την προσφορά που κατέθεσε γραπτώς και κυρίως να ανακοινώσει το όνομα εκείνο που αποφάσισε να αγοράσει και να "τρέξει" από εδώ και πέρα τον ιστορικό σύλλογο.

Σε περίπτωση πάντως που ο Εσιέν βγει νικητής στη δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό και κερδίσει το ποσό που διεκδικεί, όχι μόνο θα αγοράσει την Κόμο (όπως όλα δείχνουν) αλλά θα του μείνουν στο χέρι και κοντά στα 400.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Yorgos Karahalis

News 24/7

24MEDIA NETWORK