Το Μιλάνο καλεί Μπαρτζώκα!

Η Αρμάνι έχει βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο προπονητή της, καθώς θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Γιάσμιν Ρέπεσα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά απομακρυνσή του από τη Μπαρτσελόνα, φέρεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τον πάγκο της! Γράφει ο Σωτήρης Γεωργίου.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
bartzokas EUROKINISSI SPORTS

Το κάζο φέτος στο Μιλάνο ήταν πολύ μεγάλο... Η ομάδα ξεκίνησε με όνειρα, αλλά κατέρρευσε στην Ευρωλίγκα παρότι το μπάτζετ ήταν αυξημένο από τον βασικό χορηγό (Αρμάνι). Μέσα στην σεζόν ο αρχηγός και -αγαπημένος του κόσμου- ηγέτης της ομάδας, Αλεσάντρο Τζεντίλε, τσακώθηκε με τον κόουτς Ρέπεσα και αποτέλεσε παρελθόν. Στη συνέχεια ήρθε το κερασάκι στην τούρτα με τον αποκλεισμό-σοκ από τον τελικό του καμπιονάτο με το νέο κάζο που ήταν το 1-4 από την Τρέντο! Το Μιλάνο έχασε τρία παιχνίδια στην έδρα του και με 20αρες μάλιστα, από μια άγνωστη ουσιαστικά ομάδα και έτσι οι αποδοκιμασίες του κόσμου ήταν αναμενόμενες...

Ο Κροάτης Ρέπεσα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθώς απέτυχε παταγωδώς, ενώ δεν μπόρεσε να αποκτήσει καν στοιχειωδώς καλές σχέσεις με τους περισσότερους παίκτες. Στην ομάδα έρχεται σκούπα για πολλούς, όπως με τον Ραντούλιτσα και ο Αρμάνι με την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα να υφίσταται, επιζητά μια νέα αρχή. Οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε ότι στην ομάδα θέλουν ένα καλό και φιλόδοξο τεχνικό. Και σαρώνουν την αγορά γι' αυτό το λόγο.

Άλλωστε το Μιλάνο έχει μπάτζετ κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, άρα μπορεί να διαθέσει καλά ποσά για τον νέο κόουτς. Ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν στην ατζέντα τους είναι αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ενημερώθηκαν στην Ιταλία για τις εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα και μετά αποχώρησή του έπειτα από μια άσχημη σεζόν, αναμένεται να είναι στις πρώτες επιλογές των Ιταλών(που δεν έχουν και θέμα μπάτζετ για να καλύψουν το συμβόλαιό του).

Βλέπουν στο πρόσωπό του ένα σύγχρονο και εξελίξιμο προπονητή που μπορεί να παίξει με αυτόν το μπάσκετ που θέλουν. Δηλαδή ένα μπάσκετ με ένταση και πάνω απ όλα να γίνει το Μιλάνο επιτέλους ομάδα μιας και πάντα είχε καλούς παίκτες.

Ο Μπαρτζώκας, βέβαια, έχει λογικά το εγγυημένο συμβόλαιο να εισπράξει από την Μπάρτσα και για του χρόνου, αλλά από την άλλη βολεύεται και η πρώην του ομάδα να πάρει ένα ποσό από το Μιλάνο και να συνεχίσει εκεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK