Τα 237.000 ευρώ της κυρίας Εσιέν έκαναν... φτερά!

Η σύντροφος του Μάικλ Εσιέν είχε μπει μπροστά για την σωτηρία ιστορικού συλλόγου της Ιταλίας όμως όλα δείχνουν πως τα χρήματα που υποσχέθηκε δεν θα εμφανιστούν!

Τα 237.000 ευρώ της κυρίας Εσιέν έκαναν... φτερά!

Τον περασμένο Μάρτιο η σύντροφος του Μάικλ Εσιέν, Ακόσουα Πούνι, είχε κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της Κόμο καθώς όχι μόνο ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού ιταλικού συλλόγου αλλά υποσχέθηκε και να καλύψει χρέη από προηγούμενες διοικήσεις προκειμένου η ομάδα να μην πέσει στον... γκρεμό.

Όπου γκρεμός βάλτε στο μυαλό σας τον υποβιβασμό στη Serie D, με την επιχειρηματία σύζυγο του πρώην άσο του Παναθηναϊκού να καλείται να βγάλει από τον τραπεζικό της λογαριασμό το καθόλα σεβαστό ποσό των 237.000 ευρώ ώστε να μπορέσει η Κόμο να ξεκινήσει κανονικά τη νέα σεζόν από την Lega Pro και να διεκδικήσει (με την απαραίτητη ενίσχυση) την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

"Θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να φέρουμε την Κόμο στην Serie B το συντομότερο δυνατό", δήλωνε στα μέσα Μαρτίου όμως το ποσό αυτό δεν δόθηκε ποτέ και έτσι όλα δείχνουν -λίγες ώρες πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας- πως η Κόμο δεν θα γλιτώσει την κατρακύλα, ξεκινώντας τη νέα σεζόν από την Serie D.

Λέτε το ζευγάρι να υπολόγιζε στα χρήματα που διεκδικούσε δικαστικά από τον Παναθηναϊκό για την σωτηρία της Κόμο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK