Αντιπρόεδρος της Κέρκυρας ο Γκαγκάτσης

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες την Κέρκυρα προκειμένου να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στη νησιώτικη ΠΑΕ.

Σε μία... εξωαγωνιστική, αλλά σημαντική... μεταγραφή προχώρησε η Κέρκυρα, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης συμφώνησε να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου.

Η συμφωνία των "Φαιάκων" με τον έμπειρο διοικητικό παράγοντα αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στην ημέρα (29/07). Παρόλα αυτά, ήδη έχουν γίνει προεργασίες, αφού ο κ. Γκαγκάτσης έχει βρεθεί δύο φορές το τελευταίο διάστημα στο νησί, προκειμένου να έχει μία σειρά επαφών με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και στενούς συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε εκπροσωπήσει το περασμένο διάστημα την Κέρκυρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ η τελευταία ανάμειξή με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ήταν το 2013, όταν ανέβασε διοικητικό πόστο στον Πανηλειακό για μικρό χρονικό διάστημα.

Η.Κ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.