Αντιπρόεδρος της Κέρκυρας ο Γκαγκάτσης

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες την Κέρκυρα προκειμένου να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στη νησιώτικη ΠΑΕ.

Σε μία... εξωαγωνιστική, αλλά σημαντική... μεταγραφή προχώρησε η Κέρκυρα, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης συμφώνησε να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου.

Η συμφωνία των "Φαιάκων" με τον έμπειρο διοικητικό παράγοντα αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στην ημέρα (29/07). Παρόλα αυτά, ήδη έχουν γίνει προεργασίες, αφού ο κ. Γκαγκάτσης έχει βρεθεί δύο φορές το τελευταίο διάστημα στο νησί, προκειμένου να έχει μία σειρά επαφών με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και στενούς συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε εκπροσωπήσει το περασμένο διάστημα την Κέρκυρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ η τελευταία ανάμειξή με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ήταν το 2013, όταν ανέβασε διοικητικό πόστο στον Πανηλειακό για μικρό χρονικό διάστημα.

Η.Κ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!