Αντιπρόεδρος της Κέρκυρας ο Γκαγκάτσης

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες την Κέρκυρα προκειμένου να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στη νησιώτικη ΠΑΕ.

Σε μία... εξωαγωνιστική, αλλά σημαντική... μεταγραφή προχώρησε η Κέρκυρα, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης συμφώνησε να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου.

Η συμφωνία των "Φαιάκων" με τον έμπειρο διοικητικό παράγοντα αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στην ημέρα (29/07). Παρόλα αυτά, ήδη έχουν γίνει προεργασίες, αφού ο κ. Γκαγκάτσης έχει βρεθεί δύο φορές το τελευταίο διάστημα στο νησί, προκειμένου να έχει μία σειρά επαφών με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και στενούς συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε εκπροσωπήσει το περασμένο διάστημα την Κέρκυρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ η τελευταία ανάμειξή με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ήταν το 2013, όταν ανέβασε διοικητικό πόστο στον Πανηλειακό για μικρό χρονικό διάστημα.

Η.Κ.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.

Ζαν Πρες

Τι σημαίνει το παρατσούκλι του Ζοτς

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το απόλυτο τοτέμ των Final-4, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φέτος θα μετρήσει 18 συμμετοχές (σε 32 διοργανώσεις) και θυμίζει από που βγήκε και τι σημαίνει το παρατσούκλι 'Ζοτς'.