Εικόνα παρακμής στο γήπεδο της Κέρκυρας

Τα ξεφτισμένα καθίσματα στο γήπεδο της Κέρκυρας μαρτυρούν μία εικόνα που σίγουρα δεν τιμά το ποδόσφαιρό μας. Οπως και πολλά άλλα πράγματα είναι η αλήθεια αλλά πολλές φορές ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, αυτό είναι σίγουρο. Οπως και να το κάνουμε το να αντικρίζεις γήπεδα στα οποία διεξάγονται αγώνες Superleague να έχουν εικόνα εγκατάλειψης αρχίζεις και μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων.

Η φωτογραφία που βλέπετε στο θέμα προέρχεται από το γήπεδο της Κέρκυρας. Τα ξεφτισμένα καθίσματα αποτελούν εικόνα που μαρτυρά ότι στην Ελλάδα αποφεύγουμε να ασχοληθούμε με...περιττέες λεπτομέρειες.

Τι σημασία έχει τώρα σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα καθίσματα που θα φιλοξενήσουν για δύο ώρες τους φιλάθλους ή αν είναι καθαρές οι τουαλέτες. Το θέμα είναι να γίνει το ματς, να βγει η υποχρέωση και...έξω από την πόρτα.

Ν.Γ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.