Ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Γιάννη Γεωργαλή...

Aν κάποτε σας ρωτήσουν πώς πρέπει να ενεργεί ένας αρχηγός πάνω στο παρκέ, να τους δείξετε τον τρόπο αντίδρασης του Γιάννη Γεωργαλή στο σοβαρό περιστατικό με τον Χαρις.

Ο Γιάννης Γεωργαλής έδωσε στη λέξη "αρχηγός" το πραγματικό της νόημα.

Γιατί; Διότι χωρίς την παρέμβαση του Ρόδιου άσου, ήταν πολύ πιθανό να έχουμε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Χάρις και φίλου του Αρη στο Βενετόκλειο στο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Αρη.

Σε αμυντική προσπάθειά του προς το τέλος του ματς, ο Αμερικανός των γηπεδούχων βρέθηκε στην πλευρά των οπαδών του Μακεδόνων. Φαίνεται τότε ότι κάτι άκουσε από την εξέδρα και όρμησε προς συγκεκριμένο φίλο του Αρη.

Αμέσως, έσπευσε στο σημείο ο Γεωργαλής ο οποίος αγκάλιασε το συμπαίκτη του και τον απέτρεψε από τη βιαοπραγία. Μάλιστα, τον κράτησε στην αγκαλιά του κάτι περισσότερο από ένα λεπτό για να σβήσει μια και καλή η φωτιά. Αξιέπαινη κίνηση από ένα παιδί που έχει δώσει δείγματα χαρακτήρα και ήθους!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.