Ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Γιάννη Γεωργαλή...

Aν κάποτε σας ρωτήσουν πώς πρέπει να ενεργεί ένας αρχηγός πάνω στο παρκέ, να τους δείξετε τον τρόπο αντίδρασης του Γιάννη Γεωργαλή στο σοβαρό περιστατικό με τον Χαρις.

Ο Γιάννης Γεωργαλής έδωσε στη λέξη "αρχηγός" το πραγματικό της νόημα.

Γιατί; Διότι χωρίς την παρέμβαση του Ρόδιου άσου, ήταν πολύ πιθανό να έχουμε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Χάρις και φίλου του Αρη στο Βενετόκλειο στο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Αρη.

Σε αμυντική προσπάθειά του προς το τέλος του ματς, ο Αμερικανός των γηπεδούχων βρέθηκε στην πλευρά των οπαδών του Μακεδόνων. Φαίνεται τότε ότι κάτι άκουσε από την εξέδρα και όρμησε προς συγκεκριμένο φίλο του Αρη.

Αμέσως, έσπευσε στο σημείο ο Γεωργαλής ο οποίος αγκάλιασε το συμπαίκτη του και τον απέτρεψε από τη βιαοπραγία. Μάλιστα, τον κράτησε στην αγκαλιά του κάτι περισσότερο από ένα λεπτό για να σβήσει μια και καλή η φωτιά. Αξιέπαινη κίνηση από ένα παιδί που έχει δώσει δείγματα χαρακτήρα και ήθους!

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!